Apimages
Apimages
ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Γυναικείο περιοδικό κάνει photoshop στις φακίδες της Μέγκαν Μαρκλ και προκαλεί αντιδράσεις


Τρεις μέρες αφότου ανακοινώθηκε από το παλάτι ο αρραβώνας της Μέγκαν Μάρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Elle ως μέλλουσα πριγκίπισσα. 

Η φωτογράφιση όμως είχε πραγματοποιηθεί πολύ πριν γίνει η ανακοίνωση των αρραβώνων του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της 36χρονης πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits.

Η κομψή Μέγκαν Μάρκλ φοράει ένα τζιν πουκάμισο, μίντι φούστα με λευκές μαργαρίτες και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της είναι χτενισμένα προς τα πίσω.

Εντύπωση όμως προκάλεσε η εξαφάνιση των φακίδων από το πρόσωπο της Μέγκαν, έργο προφανώς του photoshop.

Δείτε εδώ:

Χρήστες των social media κατέκριναν αυτή την κίνηση του περιοδικού που είχε σκοπό να δείξει προς τα έξω μια τέλεια εικόνα της Μέγκαν Μαρκλ. 

«Μέχρι και σήμερα αυτό που με νευριάζει περισσότερο είναι όταν αλλάζουν το χρώμα του δέρματός μου και αφαιρούν ψηφιακά τις φακίδες μου σε φωτογραφήσεις» είχε σημειώσει στο Allure τον Μάρτιο για να συμπληρώσει: «Για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου έχει πει ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρότερη: Ενα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ουρανός χωρίς αστέρια».

Πάντως το περιοδικό Vanity Fair που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο δεν θέλησε να πειράξει τις φακίδες της ηθοποιού.

Δεν είναι πρώτη φορά που το photoshop προκαλεί αντιδράσεις καθώς διάσημα πρόσωπα παρουσιάζονται στον κόσμο με μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Διαβάστε επίσης: H μυστηριώδης γυναίκα που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι