Stylish Girl/Shutterstock
Stylish Girl/Shutterstock
MAKEUP TRENDS

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο makeup trend -Θέλουμε να το υιοθετήσουμε από σήμερα


Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα χειμερινός, ωστόσο χρονικά είμαστε μόλις μία ανάσα μακριά από την άνοιξη.

Και είναι αυτή η μεταβατική περίοδος που θέλουμε να ανανεωθούμε. Θέλουμε να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας να απομακρύνουμε τα βαριά πουλόβερ και τα ζεστά jackets, να ανανεώσουμε το κούρεμά μας και να πάμε σε ένα πιο ανάλαφρο hairstyle και στο μακιγιάζ να αντικαταστήσουμε τα βαριά προϊόντα και τα σκούρα χρώματα, με λεπτόρευστα προϊόντα, κραγιόν και σκιές σε ζωηρές, απαλές αποχρώσεις που χαρίζουν fresh and healthy makeup style.

Σχεδόν όλες γνωρίζουμε τις ανοιξιάτικες τάσεις για το 2019 τόσο στον τομέα του στιλ, όσο και στην ομορφιά.

Κάθε φορά όμως πρέπει να ξεχωρίζουμε αυτές που θα κάνουν τη διαφορά, αυτές που θα χαρακτηρίσουν το στιλ μας ως ανοιξιάτικο, λαμπερό, φρέσκο.

Και για το 2019 υπάρχει ένα προϊόν που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αναδεικνύει το σχήμα αλλά και το χρώμα των ματιών μας, δίνει λαμπερό χαρακτήρα σε όλο το μακιγιάζ και ταιριάζει τόσο στις γυναίκες με ελεύθερο κινητό βλέφαρο, όσο και σε εκείνες που έχουν το γνωστό καπακωτό βλέφαρο.

Ο λόγος για την glossy, διάφανη σκιά, το υγρό προϊόν που θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με το lip gloss των χειλιών. Αρκεί μία μικρή ποσότητα στο κινητό βλέφαρο για να δώσουμε αυτή τη λαμπερή, ανοιξιάτικη αίσθηση.

Violette x Estée Lauder Eye Gloss
Violette x Estée Lauder Eye Gloss

Ένα πασπαστού προϊόν που μπορεί μόνο του να δημιουργήσει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με οποιαδήποτε σκιά της αρεσκείας μας. Εφαρμόζουμε πρώτα το χρώμα που επιθυμούμε στο κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ιδανικά με το δάχτυλό μας προσθέτουμε το eye gloss.

Eye Gloss σε γήινες αποχρώσεις.

Επίσης το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιούμε και σε άλλα σημεία στο πρόσωπό μας, αντικαθιστώντας ουσιαστικά το highlighter. Έτσι ενισχύουμε τις λάμψεις και το fresh αποτέλεσμα που θέλουμε για τα ανοιξιάτικα looks.

M·A·C Studio Eye Gloss
M·A·C Studio Eye Gloss

Για την άνοιξη του 2019 αναζητάμε φυσικά, λαμπερά looks. Φέτος αντικαθιστούμε τα προϊόντα που περιέχουν shimmer, με υγρά ή κρεμώδες καλλυντικά. Η λάμψη φέτος έρχεται μέσα από τις γυαλάδες που δημιουργούν τα glossy προϊόντα.

Eye Gloss σε απαλή ροζ απόχρωση.

Συνδυάζονται άψογα με απαλές αποχρώσεις, ενώ είναι look που μπορούν να επιλέξουν όλες οι γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το καθημερινό τους στιλ!

Essence, i love dewy eye gloss
Essence, i love dewy eye gloss

Extra Tip: Τα glossy προϊόντα απλώνονται πιο εύκολα στο πρόσωπό μας, με τα δάχτυλά μας. Επιπλέον λόγω της σύστασής τους είναι πιθανό να τρέξουν ή να χρειαστεί να τα ανανεώουμε μετά από λίγη ώρα. Αποφεύγουμε τις υπερβολές με την ποσότητα και δουλεύουμε πάντα με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις!

Διαβάστε ακόμη: Το προϊόν που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στο μακιγιάζ μας
Διαβάστε ακόμη: 
Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα κραγιόν το 2019