Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
MAKEUP LOOK

Το προϊόν που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στο μακιγιάζ μας


Ο χειμώνας δεν ήταν τόσο εύκολος.

Φέτος απολαύσαμε και βροχές αλλά και χιόνια. Έχουμε λοιπόν ένα λόγο παραπάνω να θέλουμε να υποδεχτούμε την άνοιξη νωρίτερα.

Και επειδή ο Φλεβάρης μπήκε ηλιόλουστος ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα καλλυντικά μας και να ανανεώσουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

Θέλουμε να δώσουμε ανοιξιάτικο στιλ στο μακιγιάζ μας, θέλουμε πιο ανάλαφρο, χαλαρό στιλ, ενώ είναι η κατάλληλη εποχή σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να προσθέτουμε χρώμα στα χείλη αλλά και στα ζυγωματικά.

Υπάρχει λοιπόν ένα προϊόν που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας, το χρησιμοποιούμε καθημερινά το καλοκαίρι και δίνει ένα πιο ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό στιλ στο makeup look μας.

Ο λόγος για το bronzer, το οποίο πρέπει από σήμερα κι όλας να ξεκινήσουμε να το χρησιμοποιούμε. Δεν είμαστε τόσο γενναιώδορες όπως είμαστε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά και το σβήνουμε προς τα πάνω στις ρίζες των μαλλιών αλλά και προς τα κάτω στο λαιμό και το πηγούνι. Με άλλα λόγια ενισχύουμε τα κοψίματα και έτσι δίνουμε στο πρόσωπό μας μία διακριτική, ηλιοκαμένη λάμψη.

Makeup Look/Shutterstock
Makeup Look/Shutterstock

Το ότι χρησιμοποιούμε bronzer, δε σημαίνει ότι αμελούμε το ρουζ, το οποίο φέτος είναι ένα must προϊόν σε αποχρώσεις όπως ροζ και κοραλί. Το εφαρμόζουμε στο κέντρο των μήλων μας, να δώσουμε πιο fresh and healthy look στο μακιγιάζ μας.

Διαφορετικά αν μείνουμε μόνο με το bronzer στα ζυγωματικά το αποτέλεσμα θα είναι πιο αυστηρό.

Επιπλέον το bronzer μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως σκιά στο κινητό βλέφαρο, σα μία γήινη σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών μας.


Hoola Bronzer/Benefit Cosmetics


Maybelline Face Studio Master Bronzer


Bronzing Powder / BobbiBrown

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη και η επιδερμίδα μας ελαφρώς αρχίζει να αλλάζει τόνο, γινόμαστε πιο γενναιώδορες με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση αποφεύγουμε τις υπερβολές, θέλουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό, εντυπωσιακό όλο το χρόνο. 

Το έντονο makeup style και οι υπερβολές στα κοψίματα είναι κάτι που έχουμε αφήσει στο παρελθόν. Φέτος αναδεικνύουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά όσο πιο διακριτικά γίνεται, χωρίς να τα αλλοιώνουμε!

Διαβάστε ακόμη:Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα νύχια μας την άνοιξη του 2019

Διαβάστε ακόμη:Το κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει το 2019 -Νεανικό, χωρίς να είναι girly