Makeup Look από τη makeup artist Charlotte Tilbury-Instagram @ctilburymakeup
Makeup Look από τη makeup artist Charlotte Tilbury-Instagram @ctilburymakeup
2019 LIPSTICK

Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα κραγιόν το 2019


Είμαστε μία ανάσα πριν τη νέα χρονιά και αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι να ανανεωθούμε.

Να ακολουθήσουμε τα trends της νέας χρονιάς και να τα προσαρμόσουμε στις δικές μας εμφανίσεις. Μαζί κάνουμε focus στα beauty trends και στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για το αγαπημένο προϊόν όλων των γυναικών.

Ποιο είναι αυτό; Δε χρειάζεται ερώτημα...

Ο λόγος για το κραγιόν, το οποίο δε λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ και μάλιστα όλες διαθέσουμε τεράστια γκάμα χρωμάτων, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην ξέρουμε ποιο να επιλέξουμε. Να κάνουμε έντονα, ζωηρά χείλη, σκούρα matte, με βελούδινη υφή, glossy ή μήπως σε φυσικούς τόνους;

Για το 2019 οι τάσεις της ομορφιάς έχουν μία πρόταση για όλες εμάς. Μία πρόταση που ταιριάζει σχεδόν σε όλες μας και είναι ιδανική για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Ο λόγος για το κόκκινο κραγιόν, το οποίο αποτελεί top beauty trend για το 2019. Και πριν βιαστείτε να πείτε ότι έχετε ένα στο νεσεσέρ σας, να σας διευκρινήσουμε ότι αναφερόμαστε στο κόκκινο κραγιόν που κρύβει μέσα του τόνους του πορτοκαλί. 

Σκεφτείτε ένα χρώμα που με την πρώτη ματιά μοιάζει με κατακόκκινο, ωστόσο να κάνεις focus σου θυμίζει κάτι από πορτοκαλί.

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική σε matte υφή, όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία της Carola Gonzalez, στο προφίλ της στο instagram

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κραγιόν μπορεί να φορεθεί μόνο του και να δημιουργήσει statement στο beauty look. Ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και ρουζ στα ζυγωματικά αρκούν για να ολοκληρώσουν το μακιγιάζ.

Από την άλλη αν αναζητάτε πιο έντονο look δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με ένα smokey look σε γήινες αποχρώσεις ή μπορείτε να πείτε ναι σε ανοιχτόχρωμες σκιές όπως παστέλ ροζ, πορτοκαλί με shimmery υφή.

Πείτε ναι στην πορτοκαλί σκιά στο κινητό βλέφαρο.

Είναι ένα κραγιόν που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Αν δεν έχετε ένα τέτοιο χρώμα στο νεσεσέρ σας ήρθε η ώρα να βγείτε στην αγορά και να αγοράσετε το top lipstick της σεζόν. Είναι σίγουρο ότι σας ταιριάζει!