CONDITIONER

Έβαζα conditioner στα μαλλιά μου κάθε φορά που τα έλουζα και να τι συνέβη


Τολμώ να πω ότι πέρασα μία αρκετά δύσκολή περίοδο με τα μαλλιά μου, πριν από μερικούς μήνες.

Παρ' ότι τα κούρευα συχνά και συγκεκριμένα ανά δύο μήνες τις άκρες, ήταν τρομερά ξηρά, ατίθασα και ενώ τα ίσιωνα με πιστολάκι ή πρέσα το φριζάρισμα ήταν μόνιμο, ενώ το χτένισμα έσπαγε από την πρώτη ώρα.

Σε μία επίσκεψή μου στο κομμωτήριο, όταν πήγα να κάνω θεραπεία gloss, ανέφερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν παρέχω στα μαλλιά μου την ενυδάτωση που χρειάζονται.

Της απάντησα ότι εφαρμόζω σχεδόν πάντα ενυδατικό λαδάκι στις άκρες, ωστόσο αυτό δεν ήταν ικανοποιητική απάντηση για εκείνη.

Μού τόνισε την αναγκαιότητα του conditioner κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου, αλλά και της μάσκας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Λάδι για τις άκρες/Shutterstock

Μάλιστα μου πρότεινε για λίγες ημέρες να εφαρμόζω πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν. Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο trick, το οποίο μόνο οφέλη έχει στα μαλλιά. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα μαλλιά θρέφονται σε βάθος, χωρίς ωστόσο να βαραίνουν από το conditioner, αφού το λούσιμό τους ακολουθεί, αντί να προηγείται.

Μου τόνισε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες ανεξάρτητα αν έχουν λεπτή ή χοντρή τρίχα, βαμμένα ή φυσικά μαλλιά.

Pantene Pro-V Smooth and Sleek 3 Minute Miracle Deep Conditioner

Σήμερα, ένα μήνα μετά και ενώ εφαρμόζω conditioner κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου έχω παρατηρήσει τεράστιες διαφορές. Αρχικά τα μαλλιά μου είναι λεία και απαλά. Αρκεί να τα δουλέψω ελάχιστα με πιστολάκι ή πρέσα και να έχω το χτένισμα που θέλω.

Δε φριζάρουν καθόλου, οι άκρες μου δε σπάνε, ενώ οποιοδήποτε hairlook δείχνει σα να το έχει επιμεληθεί κάποιος hair expert.

Αυτό που πρέπει να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι αποφεύγω να εφαρμόζω conditioner, καθώς και οποιοδήποτε άλλο ενυδατικό προϊόν στις ρίζες των μαλλιών μου, καθώς λαδώνουν πιο εύκολα. Μία φορά την εβδομάδα όταν κάνω μάσκα, εφαρμόζω το προϊόν από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και στη συνέχεια τα ξεπλένω καλά.

Moroccanoil Hydrating Conditioner

Το conditioner είναι ένα σημαντικό προϊόν και αναγκαίο στην περιποίηση των μαλλιών μας, όπως ακριβώς και το σαμπουάν. Πρέπει να το χρησιμοποιούμε κάθε φορά που λούζουμε τα μαλλιά μας και σε μικρό χρονικό διάστημα θα απολαμβάνουμε τα οφέλη.

Ξεχάστε το φριζάρισμα, τις σπασμένες άκρες και τα απεριποίητα χτενίσματα!

Διαβάστε ακόμη:

3 λόγοι που τα μαλλιά λαδώνουν τόσο συχνά -Τα λάθη που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας
Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν τις πρωινές ώρες, ώστε να δείχνει sexy και καθόλου too much