SPRING NECESSITIES

Ανοιξιάτικη απόδραση -Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ μας


Ο καιρός είναι ανοιξιάτικος και μας καλεί να κανονίσουμε με καλή παρέα, μικρές αποδράσεις εκτός πόλης.

Μία μικρή βαλίτσα με 3 looks είναι απαραίτητη, ενώ φυσικά δεν ξεχνάμε να φτιάξουμε ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσουμε.

Όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ χρειαζόμαστε. Στοχεύουμε σε ένα fresh and healthy look και ποτέ δεν ξεχνάμε τα προϊόντα που φροντίζουν, προστατεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας.

Επιλέγουμε καλλυντικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πρωινά για ένα απαλό, φυσικό look αλλά και το βράδυ για να δείχνουμε ελαφρώς πιο περιποιημένες. Να θυμάστε ότι προϊόντα σε pocket sizes ή ακόμη και κάποια δείγματα που μας έχουν δώσει σε καταστήματα καλλυντικών είναι πάντα εύχρηστα τις ημέρες που ταξιδεύουμε.

Μπορούμε ακόμα και να αγοράσουμε travel συσκευασίες που είναι οικονομικές και να τις γεμίσουμε με τα προϊόντα που πρέπει να πάρουμε μαζί μας. Έτσι εξοικονομούμε χώρο στη βαλίτσα μας.

Βαλίτσα διακοπών/Photo by STIL on Unsplash

Το πρώτο και πιο βασικό προϊόν είναι φυσικά το αντηλιακό προσώπου. Αν σκοπεύουμε να πάμε στην παραλία, θα πάρουμε μαζί και αντηλιακό σώματος. Και τα δύο πρέπει να έχουν minimum δείκτη SPF30, σε αυτή τη φάση που δεν έχει μαυρίσει καθόλου η επιδερμίδα μας, χρειαζόμαστε υψηλό δείκτη προστασίας.

Μπορούμε ακόμη να πάρουμε μαζί μας ένα αντηλιακό με χρώμα και να το χρησιμοποιήσουμε τόσο το πρωί για μακιγιάζ και προστασία, όσο και το βράδυ για να κάνουμε μία απαλή βάση.

Μένουμε στην περιποίηση και δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας ένα καθαριστικό προσώπου και μία ενυδατική. Δεδομένου ότι θέλουμε ελάχιστα πράγματα να πάρουμε μαζί μας, επιλέγουμε τα άκρως απαραίτητα που θα κρατήσουν καθαρή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα, τις ημέρες που θα λείπουμε από το σπίτι.

Αντηλιακό με χρώμα Frezyderm Velvet SPF 50

Συνεχίζουμε με το μακιγιάζ και επιλέγουμε ένα concealer για να το χρησιμοποιήσουμε τόσο σε μαύρους κύκλους, όσο και σε ένα σημείο που μπορεί να εμφανίσουμε κάποιο σπυράκι.

Ένα κρεμώδες ρουζ για fresh look είναι απαραίτητο και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως σκιά.


La Mer The Lip and Cheek Glow

Ολοκληρώνουμε με τη μάσκαρα και με δύο κραγιόν της αρεσκείας μας. Ένα σε φυσική απόχρωση και ένα σε πιο ζωηρή για τα βραδινά looks!


Estee Lauder Pure Color Lash Envy Mascara Black 

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το προϊόν κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και χαρίζει λαμπερά μαλλιά -Το αγαπημένο της Gigi Hadid

Λύνουμε κάθε απορία σχετικά με το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών, το microblading