Gigi Hadid/AP Images
Gigi Hadid/AP Images
ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το προϊόν κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και χαρίζει λαμπερά μαλλιά -Το αγαπημένο της Gigi Hadid


Ποια γυναίκα δεν θέλει πλούσια και λαμπερά μαλλιά;

Είναι γνωστό ότι πρέπει να περιποιούμαστε καθημερινά τα μαλλιά μας από τις ρίζες έως τις άκρες -ακριβώς όπως το πρόσωπό μας.

Ένα καλό σαμπουάν δεν είναι αρκετό. Πρέπει να εφαρμόζουμε conditioner, να κάνουμε κάθε εβδομάδα μάσκα και να επιλέγουμε προϊόντα που στοχεύουν στις ανάγκες της τρίχας.

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και τα διάσημα μοντέλα, έχουν κάποια beauty tips που ακολουθούν πιστά, καθώς έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και στα μαλλιά τους.

Αυτά τα tips στηρίζονται κυρίως σε φυσικά, οικονομικά προϊόντα και σε DIY συνταγές που έχουν πολλά οφέλη.

Η Gigi Hadid έχει ανακαλύψει ένα προϊόν που οι περισσότερες έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας και το χρησιμοποιεί για την ενυδάτωση των μαλλιών της.

Gigi Hadid/AP Images
Gigi Hadid/AP Images

Είναι ένα προϊόν που προσωπικά το χρησιμοποιώ για ενυδατικές μάσκες προσώπου αλλά ακόμα και ως ντεμακιγιάζ, καθώς αφαιρεί  εύκολα την μάσκαρα από τις βλεφαρίδες μου.

Η Gigi, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό W, το χρησιμοποιεί στα μαλλιά της.

Ο λόγος για το λάδι καρύδας, ένα προϊόν μαγικό στην καθημερινή περιποίηση. Ας δούμε, όμως, τα υπέροχα μαλλιά της Gigi Hadid, μέσα από φωτογραφίες που έχει η ίδια ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Ιnstagram.

 

Πλούσια, κυματιστά, μακριά μαλλιά.

Εκτός από λαμπερά μαλλιά, η Gigi έχει και υπέροχο, ξανθό χρώμα!

 

Η ίδια η Gigi έχει πει τα εξής: "Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, βάζω λάδι καρύδας στα μαλλιά μου, τα πιάνω κότσο και δεν τα λούζω. Σαφέστατα μπορείτε να τα λούσετε, ωστόσο καλό είναι να το αποφύγετε και να τα έχετε πιασμένα για να μην φαίνεται η λιπαρότητα για περίπου 3 ημέρες. Μετά από αυτές τις ημέρες θα τα λούσετε, βάζοντας πρώτα σαμπουάν, στη συνέχεια ρίχνοντας νερό και μετά, πάλι σαμπουάν. Αν δεν ακολουθήσετε αυτή την σειρά, πιθανότατα η λιπαρότητα να μην φύγει από τα μαλλιά σας".

Διαβάστε ακόμη:

"Apres Ski Makeup Look": Το πιο sexy μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις αυτή την εποχή

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε μία BB και σε μία CC κρέμα και ποια να επιλέξετε