ΕΓΙΝΕ VIRAL

Viral: Φωτογραφία αποτυπώνει τo σοκ μιας μητέρας όταν βλέπει ότι το νεογέννητο μωρό της είναι αγόρι


Οι φωτογραφίες σταματάνε το χρόνο και συντηρούν τη μνήμη. 

Η στιγμή της γέννας για μια γυναίκα είναι μία από τις πιο σημαντικές της ζωής της και σίγουρα οι φωτογραφίες που αφορούν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. 

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι γέννησης αποτυπώνουν διαφορετικές πτυχές ενός τοκετού, καταγράφουν τις πρώτες στιγμές του βρέφους και δείχνουν τον αγώνα κάθε γυναίκας να φέρει στον κόσμο το παιδί της. 

Ενας φωτογράφος κατέγραψε την στιγμή που μια μητέρα ανακαλύπτει πως το μωρό που μόλις έφερε στον κόσμο είναι τελικά αγόρι και όχι κορίτσι όπως της είχαν πει οι γιατροί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Η Nancy Ray, μητέρα τριών παιδιών -δύο κοριτσιών και ενός αγοριού- ξαφνιάστηκε όταν κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της καθώς περίμενε ότι το τρίτο της παιδί θα ήταν κορίτσι. 

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με την έκπληξη στο πρόσωπό της έγινε viral στο διαδίκτυο και απέσπασε τη προσοχή των χρηστών του Instagram. 

Mάλιστα, ο σύζυγός της φαίνεται στη φωτογραφία να τραβάει την πετσέτα για να δει ότι όντως πρόκειται για αγόρι!

Δείτε εδώ:

Η χάρα του ζευγαριού ήταν μεγάλη καθώς όπως σημειώνει και η ίδια στο προφίλ της είχαν ήδη δύο κορίτσια. 

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Nancy Ray στο προφίλ της είναι άκρως συγκινητικές. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Η ωμή αλήθεια ενός τοκετού -Μια φωτογραφία δείχνει τι σημαίνει για μια γυναίκα να έχει διαστολή 10 εκατοστών

Γυναίκα γεννάει ολομόναχη στην αυλή της και καταγράφει τον τοκετό -Tο βίντεο που έγινε viral