WEDDING MOMENTS

Γάμος Κριθαριώτη-Δαρίβα: Η πιο ρομαντική στιγμή στη γαμήλια βραδιά -Ο τρυφερός πρώτος χορός των νεόνυμφων


«Βρήκα μια αγάπη για μένα. Βρήκα ένα κορίτσι όμορφο και γλυκό. Δεν ήξερα ότι με περίμενες. Γιατί ήμασταν παιδιά όταν ερωτευτήκαμε»: αυτά τα λόγια τραγουδά ο Ed Sheeran στο τραγούδι «Perfect».

Αυτό το ρομαντικό, αισθαντικό τραγούδι επέλεξαν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα να χορέψουν αμέσως μετά το γάμο τους.

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στη Μυκόνο, παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Ολα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί. Με ρομαντισμό και συναίσθημα. Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santa Marina» στον Ορνό. Η νύφη, με εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, έλαμπε.

Αμέσως μετά ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο και ο πρώτος χορός του ζευγαριού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο ρομαντικό highlight της γαμήλιας βραδιάς.

Το βίντεο με τον πρώτο χορό του ζευγαριού, δημοσίευσε στο Instagram ο καλός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Βρέντζος. Οπως θα δείτε και στο βίντεο, οι καλεσμένοι με τα κινητά ανά χείρας προσπάθησαν να καταγράψουν την ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού.

Ηταν Μάρτιος του 2019, όταν γιος του ζευγαριού, ο μικρός Δημήτρης, ήρθε στον κόσμο. Αυτός ήταν και ο πιο σημαντικός καλεσμένος της βραδιάς.

«Darling, you look perfect tonight...»