Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
21|08|2019 15:08
SHARE
GLAMAZONS

Ναστάζια Δαρίβα: Ποια είναι η πανέμορφη Ελληνίδα «Αμαζόνα» που θα παντρευτεί τον Νίκο Κριθαριώτη


Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο αδερφός της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη με την αγαπημένη του Ναστάζια Δαρίβα. 

Ο Νίκος Κριθαριώτης, που έχει στο ενεργητικό του έναν ακόμη γάμο -με την Βίκυ Καγιά- αποφάσισε με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το Secret. 
Συγκεκριμένα, η τελετή αλλά και η δεξίωση θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό, ενώ η μέλλουσα νύφη θα φοράει δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.  

Ποια είναι η Ναστάζια Δαρίβα

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο έρωτας για τα παπούτσια είναι στο DNA της, καθώς η οικογένειά της είναι γνωστή εισαγωγέας υποδημάτων. Η Ναστάζια Δαρίβα μετά το Master στη διοίκηση επιχειρήσεων -είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών- μετακόμισε στο Λονδίνο, για περισσότερες σπουδές στο Business Branding. 


Επιστρέφοντας, ξεκίνησε φυσικά να ασχολείται με την επιχείρηση υποδημάτων της οικογένειάς της αλλά πάντα την οδηγούσε το δικό της προσωπικό όραμα. 

Η δυσκολία της να εντοπίσει παπούτσια που «θα μιλούσαν στην καρδιά» της, την έκανε το 2014 να ξεκινήσει το δικό της brand, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητά της και την προσωπική της αισθητική στα σχέδιά της.
Το Glamazons, με σήμα του ένα κομψό χρυσό τόξο, εμπνέεται από τις Αμαζόνες, τις όμορφες πολεμίστριες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Τα παπούτσια Glamazons αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, τη γοητεία, το μυστήριο και τη δύναμη. Με εξαιρετικά δέρματα τα χειροποίητα παπούτσια κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα πολεμίστρια. 

Με επαναστατική διάθεση αλλά συγκρατημένα, τολμηρά αλλά κομψά. Τα αντικρουόμενα αυτά στοιχεία υπογραμμίζουν τη δυαδικότητα της φιλοσοφίας που έχει η σχεδιάστρια των Glamazons. Η εκλεπτυσμένη αισθητική, παρά την έντονη μορφή, αποδεικνύει ότι η κομψότητα και η κυριαρχία μπορούν στην πραγματικότητα να συνυπάρχουν και να αλληλοσυμπληρώνονται.