BRONZERS

Τα bronzers που ξεχωρίσαμε για το 2019


Κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν το συγκεριμένο προϊόν όλο το χρόνο, για να κάνουν κοψίματα στο πρόσωπό τους.

Άλλες το χρειάζονται από την άνοιξη και μετά, όταν ο ήλιος είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού.

Το bronzer μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πούδρα, σε όλο το πρόσωπο αν έχουμε μαυρίσει. Επίσης εφαρμόζοντάς το στα σωστά σημεία -στα κόκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι προς τα κάτω στο λαιμό- δημιουργεί τα ιδανικά κοψίματα, τις τέλειες γωνίες. Διαφορετικά μπορεί απλά να εφαρμοστεί στο κέντρο των μήλων ως ρουζ σε γήινη απόχρωση.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία στις αποχρώσεις. Μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπό μας ή 1-2 τόνους πιο σκούρα για να δείχνουμε πιο ηλιοκαμένες.

Επίσης θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε προϊόν που περιέχει shimmer ή είναι matte.

Summer, Bronze Look

Όπως και να χει το bronzer είναι απαραίτητο στο γυναικείο νεσεσέρ και κάθε χρόνο επενδύουμε σε ένα καινούριο. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας. Δοκιμάσαμε διάφορα beauty brands, τα είδαμε στον καθρέφτη στο σπίτι μας, σε φυσικό φως, φωτογραφηθήκαμε και καταλήξαμε στα πιο αγαπημένα μας για το 2019.


Laura Mercier, Sun Kissed Veil: Ένα προϊόν σε κρεμώδη υφή που χαρίζει ένα τόνο μαυρίσματος στην επιδερμίδα, ενώ η περλέ του απόχρωση παίζει με το φως για να δημιουργήσει μια λαμπερή όψη. 


Estée Lauder, Bronze Goddess Powder Bronzer: Απαλή, μη λιπαρή πούδρα που δημιουργεί ένα σαγηνευτικό, χάλκινο μπρονζέ αποτέλεσμα.


Dior,  Diorskin Mineral Nude Bronze Healthy Glow Bronzing Powder: Το Diorskin Mineral Nude Bronze Powder, εμπλουτισμένο με χρυσά μεταλλικά στοιχεία, αιχμαλωτίζει το φως και ενισχύει το αποτέλεσμα του ήλιου στο δέρμα. 


Erre Due, Bronzing Powder: Εύκολη στην εφαρμογή, γλιστράει σα βελούδο στην επιδερμίδα και προσφέρει ομοιογενές μπρονζέ αποτέλεσμα - must για το νεσεσέρ του καλοκαιριού αλλά και για ένα άγγιγμα ήλιου το χειμώνα.


Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer: Η ειδική του σύνθεση δίνει φυσικό αποτέλεσμα σα να σας έχει "φιλήσει" ο ήλιος, χωρίς όμως να φαίνεται ψέυτικο και υπερβολικό.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά τα lip balms είναι καλύτερα και από κραγιόν-Τα θέλουμε όλα στο νεσεσέρ μας

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ των διακοπών μας;