Shutterstock/By puhhha
Shutterstock/By puhhha
LIP BALM

Αυτά τα lip balms είναι καλύτερα και από κραγιόν-Τα θέλουμε όλα στο νεσεσέρ μας


Το έχουμε ήδη αναφέρει πολλές φορές και νομίζω θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε, σε κάθε καλοκαιρινό άρθρο ομορφιάς.

Οι υπερβολές στο καλοκαιρινό makeup look δεν ταιριάζουν. Θέλουμε το μακιγιάζ μας να είναι όσο πιο soft και φυσικό γίνεται. Για τη βάση επιλέγουμε λεπτόρευστα προϊόντα, χρησιμοποιούμε κρεμώδες ρουζ για τα ζυγωματικά αλλά και για φυσικά κοψίματα στις γωνίες και για το κινητό βλέφαρο επιλέγουμε γήινες αποχρώσεις που κρύβουν μια δόση shimmer και δίνουν λάμψη στην περιοχή των ματιών.

Πριν λίγες ημέρες σας αποκάλυψα σε άρθρο πώς μπορείτε να απλώνετε το κραγιόν, για να δείχνουν τα χείλη πιο φυσικά, ζουμερά. Δεδομένου λοιπόν ότι δε θέλουμε έντονο αποτέλεσμα στα χείλη και απλά αναζητάμε ένα διακριτικό χρώμα και μία αίσθηση ενυδάτωσης, επενδύουμε σε χρωματιστά lip balms.
Το απαραίτητο skincare προϊόν του χειμώνα είναι εξίσου αναγκαίο και το καλοκαίρι, καθώς με τη ζέστη τα χείλη γίνονται ξηρά. 

Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Τα προϊόντα που έχουν χρώμα και δεν είναι διάφανα, χαρίζουν ένα juicy αποτέλεσμα στα χείλη, ενώ δίνουν ένα glossy εφέ.

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας και πραγματικά τα θέλουμε όλα στο νεσεσέρ μας. Ένα δεν είναι αρκετό, θέλουμε όλα όσα σας προτείνουμε. 


Nars, Afterglow Lip Balm: Το Afterglow Lip Balm – Orgasm παρατείνει τη διάρκεια του κραγιόν όταν χρησιμοποιείται ως βάση. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους των χειλιών. Η απόχρωση Orgasm αναδεικνύει τα χείλη και χαρίζει λάμψη.


Estée Lauder Pure Colour Envy Colour Replenish Lip Balm: Aυτό το ενυδατικό balm γλιστρά πάνω στα χείλη για να προσφέρει έντονη υγρασία ενώ σας δίνει και μία δόση χρώματος που προσαρμόζεται ανάλογα με την απόχρωση των χειλιών σας. 


Christian Dior Addict Lip Glow: Tο πρώτο balm χειλιών της σειράς Dior backstage με διπλή δράση «Color & Glow» για δροσερά, λαμπερά χείλη και φυσικό, προσαρμοσμένο χρώμα.


Maybelline Baby Lips Electro Pop Lip Balm: Με έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών, όπως βιταμίνη Ε και shea butter, τα Electro προσφέρουν όλα τα ενυδατικά οφέλη των Baby Lips και επιπλέον... χρώμα που "ηλεκτρίζει"! 

Διαβάστε ακόμη:

Τα πινέλα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

H beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που κρύβει το νεσεσέρ των διακοπών της