Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
JUICY LIPS

Αν θες τα χείλη σου να δείχνουν φυσικά juicy, άπλωσε το κραγιόν σου με αυτό τον τρόπο


Η φυσική ομορφιά είναι κάτι που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και ισχύει σε κάθε makeup πινελιά. 


Από τη βάση, τον τρόπο που τονίζουμε τα μάτια μας, μέχρι το πώς βάφουμε τα χείλη μας.

Κάθε γυναίκα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο βαψίματος και ακολουθεί συγκεκριμένες κινήσεις για την εφαρμογή κάθε προϊόντος. Σωστό ή λάθος δεν υπάρχει, αυτό που μετράει είναι τι είναι πιο εύκολο για εκείνη και αν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν σκεφτούμε λοιπόν τον τρόπο εφαρμογής κραγιόν, οι περισσότερες το τοποθετούν στα χείλη καιτο περνάνε στο άνω και κάτω χείλος. Αν το αποτέλεσμα είναι too much, μερικές ταμποναριστές κινήσεις με χαρτομάντηλο είναι απαραίτητες. Ενώ αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, επαναλαμβάνουμε μερικά περάσματα ακόμη.

Ακολουθώντας όμως τις τάσεις της ομορφιάς, θέλουμε τα χείλη μας να δείχνουν φυσικά, ζουμερά. Πολλές από εμάς δε θέλουμε αυτό το έντονο αποτέλεσμα χρώματος στα χείλη. Θέλουμε να διατηρήσουμε την υφή των χειλιών μας και ουσιαστικά το χρώμα από το κραγιόν που έχουμε επιλέξει να τα καλύψει ελαφρώς, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική τους απόχρωση. Με άλλα λόγια να γίνει ένα mix του κραγιόν, με τη φυσική απόχρωση που έχουν τα χείλη μας.

Juicy Lips/Shutterstock
Juicy Lips/Shutterstock

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;
 

Φυσικό μακιγιάζ και juicy lips!

Χρειαζόμαστε το δάχτυλό μας και συγκεκριμένα το μεσαίο, για να ασκήσει την ιδανική πίεση.  Το ταμπονάρουμε στο κραγιόν αρκετές φορές, για να πάρει χρώμα και ύστερα το εφαρμόζουμε με αντίστοιχες κινήσεις στα χείλη μας. Δε μας νοιάζει να τελειοποιήσουμε το σχήμα των χειλιών μας. Μην ξεχνάτε ότι θέλουμε φυσικό, juicy αποτέλεσμα.

Μάτια σε παστέλ αποχρώσεις και φυσικά χείλη!

Επιμένουμε κυρίως στο κέντρο, εκεί ουσιαστικά εφαρμόζουμε το περισσότερο προϊόν και συνεχίζουμε προς τις άκρες για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Διαβάστε ακόμη:

The Princess Look: Πώς θα πετύχεις το πιο κομψό πριγκιπικό makeup look

Η λεπτομέρεια που θα κάνει πιο sexy το hairstyle σου