Charlotte Casiraghi/ Φωτογραφία: Splash/ Ιdeal Image
Charlotte Casiraghi/ Φωτογραφία: Splash/ Ιdeal Image
PRINCESS LOOK

The Princess Look: Πώς θα πετύχεις το πιο κομψό πριγκιπικό makeup look


Ποιος δεν έχει αδυναμία στους royals;

Είναι μεγάλο ψέμα να πούμε ότι δεν παρακολουθούμε τις εμφανίσεις τους και ότι δεν εμπνεόμαστε από το outfit αλλά και από το beauty style τους. Παίρνουμε ιδέες ή αντιγράφουμε τα σικ σύνολά τους και το look, με τα δικά μας πιο οικονομικά κομμάτια και προϊόντα. 

Και οι royals είναι σχεδόν πάντα απλοί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μέρος της ομορφιάς.

Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στους γαλαζοαίματους και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν ότι ο κανόνας «Less is More» είναι ολόσωστος.
Κάνουμε focus σε όσες είναι στο προσκήνιο. Τη νέα μαμά Meghan Markle, την πάντα κομψή και προσεγμένη Kate Middleton αλλά και στη νεόνυμφη Charlotte Casiraghi. Μελετάμε τις εμφανίσεις τους και εστιάζουμε στο makeup look τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό;

H Charlotte Casiraghi επέλεξε φυσικό μακιγιάζ ακόμα και για την ημέρα του γάμου της. Δεν είναι η μόνη royal που επιλέγει το συγκεκριμένο makeup look. Αν ανατρέξουμε στα bridal looks θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν όλες, αποφεύγουν τις υπερβολές, ακόμα και για αυτή την ημέρα!

Ξεκινάμε από τη βάση, η οποία είναι στην πιο απλή, φυσική μορφή που μπορούμε να φανταστούμε. Τυχόν σημάδια, φακίδες είναι σχεδόν ορατά. Σίγουρα οι royals δεν είναι fan των super καλυπτικών foundation και αντιθέτως προτιμούν λεπτόρευστα προϊόντα που απλά προσφέρουν μία διακριτική κάλυψη και γυαλάδα.
 

H Kate Middleton διαθέτει λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα και σε κάθε της εμφάνιση αποφεύγει την έντονη βάση.

Τα μήλα τους είναι πάντα σε ροδαλές αποχρώσεις. Ροζ και απαλό κοραλί είναι τα δύο ρουζ που προτιμούν και δίνουν χρώμα πάντα στο κέντρο των ζυγωματικών τους.

 

H Meghan Markle τονίζει πάντα τα μήλα της με ρουζ, ενώ προσθέτει και διακριτικές γυαλάδες-highlighter.

Όσο για τα μάτια αυτά τονίζονται συνήθως με διακριτικό μολύβι, το οποίο είναι δουλεμένο-σβησμένο στις ρίζες των βλεφάρων, κάποια σκιά σε γήινη απόχρωση που περιέχει shimmer, διακριτική λάμψη και φυσικά μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.
 

H Charlotte Casiraghi με τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι, μάσκαρα και διακριτική γυαλάδα στο άνω κινητό της βλέφαρο.

Τα χείλη μένουν σε φυσικές απαλές αποχρώσεις του nude και του ροζ, ενώ πιο σπάνια συναντάμε ένα απαλό κόκκινο ταμποναρισμένο πολλές φορές, για να δείχνει τα χείλη απλώς ζουμερά. Σαφώς υπάρχουν και στιγμές που απλά ένα lip gloss χαρίζει την τέλεια γυαλάδα!

Lady Diana... πάντα κομψή, πάντα λαμπερή, πάντα φυσική. Η ίδια είχε αδυναμία στην μπλε σκιά την οποία άπλωνε στο κινητό της βλέφαρο!

Τέλος δε γίνεται να μην αναφερθούμε στα άκρα τους, τα οποία είναι πάντα περιποιημένα και βαμμένα σε αποχρώσεις του ημιδιάφανου λευκού και ροζ.

H Meghan Markle με το αγαπημένο της βερνίκι, το απαλό γαλακτερό.

Διαβάστε ακόμη:

Το ιδανικό χρώμα στο πεντικιούρ για να ταιριάζει με τα αρχαιοελληνικά σου σανδάλια

Τι ακριβώς κάνει το ενυδατικό λάδι προσώπου -Και τι συμβαίνει με τις λιπαρές επιδερμίδες