H beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που κρύβει το νεσεσέρ των διακοπών της | 0 bovary.gr
H beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που κρύβει το νεσεσέρ των διακοπών της | 0 bovary.gr
SHISEIDO

H beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που κρύβει το νεσεσέρ των διακοπών της


Οι διακοπές ξεκινούν από την στιγμή που αρχίζουμε να πακετάρουμε τα απαραίτητα στις αποσκευές μας. 

Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στη βαλίτσα των διακοπών και ιδιαίτερα στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας. Σίγουρα κάποια makeup προϊόντα είναι απαραίτητα για να δημιουργήσουμε bronze makeup style: δεν αμελούμε, όμως, και τα απαραίτητα skincare προϊόντα.

Εκεί που δεν θα πρέπει να έχουμε περιορισμούς είναι τα αντηλιακά.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι απαραίτητο χειμώνα-καλοκαίρι, ωστόσο, την περίοδο των διακοπών γίνεται αναγκαίο.

Χρειαζόμαστε αντηλιακό σώματος, προσώπου (με χρώμα ή χωρίς), και λάδι μαυρίσματος: αν έχουμε μικρά παιδιά, πρέπει να φροντίσουμε να πάρουμε και γι'αυτά τα απαραίτητα προϊόντα που θα τα προστατέψουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Για τις φετινές διακοπές μου, έχω ήδη έτοιμο το καλοκαιρινό νεσεσέρ μου.

Στο μακιγιάζ, έχω περιοριστεί σε ένα αντηλιακό με χρώμα -το οποίο θα χρησιμοποιώ ακόμα και το βράδυ-, ένα bronzer, ένα lip and cheek προϊόν για χρώμα στα μήλα και τα χείλη, μία μάσκαρα κι ένα χρωματιστό lip gloss. 

Σε skincare επίπεδο, έχω επιλέξει το αγαπημένο μου καθαριστικό, την ενυδατική μου καθώς και την κρέμα ματιών μου.

Το αντιηλιακό μου, επέλεξα για ακόμα μια χρονιά να έχει την υπογραφή του αγαπημένου μου beauty brand, Shiseido.

Η νέα σειρά αντηλιακών που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων είναι κάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Συνδυάζει μοναδικές υφές με τεχνολογίες αιχμής, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας της επιδερμίδας -ακόμα και όταν κάποιος βρίσκεται σε διαρκή δραστηριότητα. H τεχνολογία Quick Dry, η καινοτόμος τεχνολογία του 2019, δεν επιτρέπει στις εκκρίσεις του προσώπου και τον ιδρώτα να αλλοιώσουν την φρέσκια και δροσερή όψη.

Η επιδερμίδα παραμένει απόλυτα προστατευμένη, ενώ το μακιγιάζ διατηρείται αψεγάδιαστο.

Τα αντηλιακά προϊόντα Shiseido που περιλαμβάνει το νεσεσέρ μου είναι 3:

Ξεκινάω από το πιο αγαπημένο μου, το Sports BB, πολλά περισσότερα από μια απλή ΒΒ cream.

Η Sports BB cream, προστατεύει με φυσικό τρόπο την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια φωτεινή, υγιή όψη.

Η ελαφριά σύνθεσή της αγκαλιάζει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη κατά την εφαρμογή, παρά το υψηλό SPF του προιόντος.

Τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ή κατά τη διάρκεια έντονης αθλητικής δραστηριότητας, ανακατανέμει τον ιδρώτα χάρη στην τεχνολογία Quick Dry που περιέχει και έτσι ενισχύει την γρήγορη απομάκρυνσή του από την επιδερμίδα.

Συνεχίζω με το αγαπημένο μου compact προϊόν που έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου και το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου, για να ανανεώνω το look. Και το Sports BB Compact της Shiseido είναι μία αόρατη δύναμη.


Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για touch-ups πριν, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και μετά από έντονη προπόνηση, η BB compact με μοναδική κρεμώδη υφή, εφαρμόζεται απαλά, σε απόλυτη αρμονία με την επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφη υφή και λεπτό, αόρατο φινίρισμα.

Παρά την ελαφριά σύνθεσή της, εμπλουτίζεται με αντηλιακό φίλτρο SPF50+, καθώς και όμοιες τεχνολογίες με την BB Cream: Quick Dry Τechnology για να διασκορπίσει την εφίδρωση πριν καν ακόμα αρχίσει να γίνεται ορατή και Wetforce Τechnology, η οποία θωρακίζει την υγρασία για να ενισχύσει το προαστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας.

Τέλος, καλοκαίρι χωρίς τη δροσιά ενός mist δεν υπάρχει.

Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι απλά ανυπόφορες και το Sports Invisible Sun Protection Mist είναι το προϊόν που μου χαρίζει ένα boost ενυδάτωσης και δροσιάς.

Προσφέρει τη μέγιστη αντηλιακή προστασία καθώς απελευθερώνει μικροσκοπικά αόρατα σταγονίδια και προστατεύει την επιδερμίδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στην Invisible Feel Technology, η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για την ομοιόμορφη κατανομή της σύνθεσης στο δέρμα, αφήνει μια εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση.

Όταν έρχεται σε επαφή με το θαλασσινό νερό, το νερό της πισίνας ή ακόμα και με το ιδρώτα – το υψηλό προστατευτικό φιλμ SPF50+, παραμένει εξαιρετικά ανθεκτικό και ενισχύεται χάρη στο ολοκληρωμένο σύμπλεγμα WetForce.
Όσο για την εφίδρωση, αυτή συνδυάζεται με τα ενεργά συστατικά του mist που έχουν υπέροχες νότες εσπεριδοειδών και αφήνουν μια υπέροχη ευωδία στο δέρμα.

Shiseido αντηλιακά
Shiseido αντηλιακά

Τέλος, δεν γίνεται να μη σας αναφέρω το άρωμα που θα συνοδέψει τα καλοκαιρινά βράδια αλλά και πρωινά του 2019. Ένα προϊόν που έχω στην τσάντα μου και χρησιμοποιώ καθημερινά, καθώς με μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή που το μύρισα. 

Το Rising Sun από την Shiseido, φέρει υπογραφή του αρωματοποιού Jean Jacques, εμπνέεται από μια ρομαντική συνάντηση στην ανατολή του ήλιου και αφηγείται τη μαγευτική γοητεία ενός νέου έρωτα, την ανεξέλεγκτη αισιοδοξία των πρώτων συναισθημάτων, δημιουργώντας μια έντονη εμπειρία που καθηλώνει τις αισθήσεις.

Η ένταση σαγηνεύει το δέρμα με πλούσιες νότες απαλής καρύδας και κρεμώδους ιβίσκου, συνδυασμένες με ένα απαλό κασμίρ άγγιγμα. Είναι το ιδανικό άρωμα για τα ηλιόλουστα, καλοκαιρινά πρωινά και τα δροσερά, ανέμελα βράδια στο νησί και στην πόλη!

Ένα άρωμα που αρκεί να το δοκιμάσετε μία φορά για να το κάνετε δικό σας!

Το Rising Sun από την Shiseido
Το Rising Sun από την Shiseido