Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
20|09|2016 10:18
SHARE
ΣΕΞΙ ΑΝΔΡΑΣ

Οι γυναίκες ψήφισαν το πιο σέξι στοιχείο σε έναν άνδρα


Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να συμφωνούν μεταξύ τους για το τι είναι σέξι σε μία γυναικεία εμφάνιση, αλλά εμείς τις περισσότερες φορές έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Αυτό σκέφτηκαν και οι ερευνητές και αποφάσισαν να ρωτήσουν περίπου 1.000 γυναίκες για το τι εκείνες θεωρούν πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «The Wing Girl Method» με τον υπεύθυνο να αναφέρει:

«Όσες πήραν μέρος στην έρευνα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν εκτός από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς, τα χέρια και το γνωστό ως σημείο v και άλλα πιο αφηρημένα χαρακτηριστικά όπως την εξυπνάδα του και την συμπεριφορά του».

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν εντυπωσιάζονται κατά βάση από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά από την συμπεριφορά του.

«Οι γυναίκες δεν κάνουν focus στην φυσική κατάσταση κάποιου, αλλά σε όλο το «πακέτο», εξηγεί η εδικός Μαίρη Κίνρις... «Ένας άνδρας πρέπει να είναι σέξι από μέσα προς τα έξω για να είναι ελκυστικός».

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock

Ένα σημαντικό παράδειγμα που αναφέρεται στην έρευνα είναι τα μάτια.

Αν δηλαδή ένας άνδρας έχει εντυπωσιακά μάτια, τότε αυτό δεν είναι εν τέλει αρκετό. Πρέπει να μάθει και πως να φλερτάρει με αυτά και να «κλειδώνει» το βλέμμα του με το δικό της.