Apimages
Apimages
23|02|2018 15:34
SHARE
ΚΑΤ VON D

Κat Von D -Η goth βασίλισσα του μακιγιάζ και των tattoos παντρεύτηκε ξανά


Η διάσημη περσόνα και επιχειρηματίας της ομορφιάς με το goth punk στιλ είναι μια γυναίκα που έχει επιτύχει πολλά.

Η δημιουργός τoυ make up line με το όνομα της, με το έντονο ταμπεραμέντο και μακιγιάζ, πάντα δημιουργική, με μια ζωή που θυμίζει τουλάχιστον ταινία.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες έλεγαν πως στις 14 Φεβρουαρίου, η μεγιστάνας της ομορφιάς αρραβωνιάστηκε τον μουσικό Leafar Seyer της μπάντας Prayers.

Από ότι φαίνεται οι φήμες όχι απλά ήταν αληθινές αλλά η Kat Von D ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία που δείχνει τα χέρια των δυο τους, με τις βέρες τους, με την λεζάντα να γράφει: «Σήμερα, παντρεύτηκα την αδερφή ψυχή μου, τον δίδυμο του μυαλού μου, τον καλύτερο φίλο μου».

@thekatvond

Η κορυφαία του make up παντρεύτηκε τον άνθρωπο της την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και το αποκάλυψε μέσα από την τρυφερή ανάρτηση.

Και εκείνος όμως δημοσίευσε παρόμοια φωτογραφία στο δικό του προφίλ.

@prayers

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Von D ανήρτησε ένα βίντεο με τον σύζυγο της να δείχνει το δαχτυλίδι του. Την ίδια στιγμή πάνω από το ζευγάρι πετούσε ένα μικρό αεροπλάνο με ένα πανό να αναγράφει «Σ 'αγαπώ Kat Von D».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 όταν η Von D συμμετείχε στο τραγούδι και το βίντεο του Seyer, «Under Τhe Stars». Επιπλέον σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο Seyer παραδέχεται ότι της έστελνε μηνύματα στο MySpace όλα αυτά τα χρόνια.

Το κοινωνικό δίκτυο μπορεί να μη διήρκεσε πολύ αλλά η σχέση τους ήταν σίγουρη.

Να θυμίσουμε πως είναι ο δεύτερος γάμος για την Kat Von D με την ιστορία της ζωής της γεμάτη αγάπη και πάθος για την ζωή.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στους δύο.

 

Διαβάστε επίσης: Κat Von D -Η βασίλισσα του goth μακιγιάζ είναι μια σπουδαία tattoo artist