NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΑΜΑΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Είδαμε την αδελφή της Ευγενίας Δημητροπούλου και αναρωτηθήκαμε γιατί δεν έγινε ηθοποιός


Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη το βράδυ της Δευτέρας.

Η συγκλονιστική ερμηνεία της στο εμβληματικό έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Στέλλα Βιολάντη» που ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Δημήτρης Χορν» την θεατρική σεζόν που πέρασε (σσ Η ηρωίδα-σύμβολο προσεγγίστηκε με μια σύγχρονη ματιά από τον Γιώργο Λύρα, χωρίς ηθογραφικούς περιορισμούς) τής χάρισε μια υποψηφιότητα για την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη. Η Ευγενία Δημητροπούλου μπορεί να μην τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο για την ερμηνεία της, αλλά η ζωή της είναι γεμάτη «βραβεία».

Οι δικοί της άνθρωποι χαίρονται με κάθε της βήμα, την στηρίζουν, την εμψυχώνουν, τής δείχνουν πόσο υπερήφανοι είναι για την πορεία της.

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Απριλίου, η οικογένεια της Ευγενίας Δημητροπούλου βρέθηκε στο Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη στην Πλάκα για να παρακολουθήσει την τελετή βράβευσης (σσ. Η καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη απονεμήθηκε στην Ιωάννα Κολλιοπούλου για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη).

Από την τελετή βράβευσης δεν θα μπορούσε να λείπει η αδελφή της ηθοποιού, Αμαλία. Αρκετές φορές έχει σημειωθεί η ομοιότητα των δύο γυναικών. Η Αμαλία Δημητροπούλου μπορεί να μην έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά παρακολουθεί την πορεία της αδελφής της από πολύ κοντά και είναι πάντα παρούσα σε κάθε πρεμιέρα της.

Πόζαραν με τους γονείς τους και έδειξαν ότι μαζί έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με στέρεες βάσεις.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Aπό την τελετή βράβευσης, δεν θα μπορούσε να λείπει άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο της Ευγενίας Δημητροπούλου: ο σύντροφός της, Άλκης Κούρκουλος. 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency