Topshop
Topshop
01|01|2018 11:59
SHARE
ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το τζιν σου σε στενεύει; Μπορείς να το ανοίξεις χωρίς να πάθει τίποτα


Το τζιν είναι ρούχο που φοράμε κάθε μέρα όλη μέρα όπου κι αν πρόκειται να πάμε.

Το φοράμε συνέχεια και είναι λογικό κάποια στιγμή να χάσει την φόρμα του και να μην δείχνει όπως όταν το πρωτοφορέσαμε. Βάλε βγάλε, πλύνε και ξαναφόρεσε, το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας περνάει πολλά. Είτε έχει ξεχειλώσει από τις αμέτρητες φορές που το έχεις βάλει, είτε έφαγες λίγο παραπάνω στις γιορτές και το νιώθεις λίγο στενό, ότι κι αν έχει συμβεί, καλό είναι να ξέρεις πως να το διορθώσεις για να μπορείς να το φοράς και να αισθάνεσαι πάντα το ίδιο άνετα μέσα σε αυτό.

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρεις. To να βρεις το τέλειο τζιν είναι από μόνο του δύσκολη υπόθεση, που απαιτεί χρόνο, ατελείωτες ώρες σε δοκιμαστήρια και ψάξιμο. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να κάνεις επιπλέον έρευνα για το πως πρέπει να το φροντίσεις αλλά και πόσο συχνά πρέπει να το φοράς.

Η σωστή fashionista όμως εκτός από υπέροχους συνδυασμούς και εντυπωσιακά, κομψά σύνολα, πρέπει να ξέρει και πώς να περιποιηθεί τα ρούχα και αξεσουάρ της.

Το τζιν σου μπορεί να έχει φαρδύνει πολύ ή να έχει συρρικνωθεί, εσύ όμως, όπως και να έχει μπορείς να το επαναφέρεις και να παρατείνεις την ζωή του πιο stylish, casual παντελονιού.

Κάνε scroll down και μάθε τι πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση.

Αν το τζιν έχει φαρδύνει

1 Αυτό που πρέπει να κάνετε αν το denim παντελόνι σας έχει ανοίξει υπερβολικά αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στο πλυντήριο στο standard πρόγραμμα αλλά στην υψηλότερη θερμοκρασία. Aυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα αν το παντελόνι σας είναι φτιαγμένο από denim ύφασμα με σύνθεση όσο γίνεται περισσότερο από βαμβάκι. SΟS: Mην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ρούχων στα τζιν.

2 Μετά το πλύσιμο στο ζεστό νερό, τοποθετήστε το τζι στο στεγνωτήριο και πάλι διαλέγοντας το πιο ζεστό πρόγραμμα. Η θερμότητα βοηθάει τις ίνες του υφάσματος να συσταλούν και το jean γίνεται ξανά πιο σφιχτό.

Aν το τζιν σας είναι φαρδύ στην μέση

Δοκιμάστε να ράψετε στο πίσω μέρος της μέσης και εσωτερικά ένα κομμάτι λάστιχο μήκους 15 εκατοστών. Αυτό το έξυπνο στιλιστικό hack θα «κλέψει» το μικρό αυτό ελάττωμα και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.

Αν το τζιν σας είναι πολύ στενό

1 O ευκολότερος τρόπος να ανοίξετε ένα πολύ στενό τζιν είναι αυτός. Πρώτο βήμα είναι να το ψεκάσετε με χλιαρό νερό και στην συνέχεια να το τοποθετήσετε στο πάτωμα. Πατήστε πάνω σε κάθε μπατζάκι και τραβήξτε το προς κάθε κατεύθυνση ενώ είναι βρεγμένο. Αν χρειαστεί ξαναψεκάστε το με χλιαρό πάντα νερό.

2 Ο δεύτερος τρόπος ίσως ακούγεται λίγο τρελός.

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό, όχι όμως καυτό νερό και μπείτε μέσα ενώ φοράτε το τζιν σας. Στην συνέχεια βγάλτε το και αφήστε το στεγνώσει φυσικά.

3 Αφαιρέστε προσεκτικά την ζώνη του

Τέλειο αν σας αρέσει να μεταποιείτε ρούχα και το έχετε. Κόψτε τις πλαϊνές ραφές τις μέσης 5-7 εκατοστά προς τα κάτω και στην συνέχεια κόψτε με προσοχή την ζώνη της μέσης. Αντικαταστήστε με άλλο denim ή δερμάτινο ύφασμα για να επεκτείνετε την μέση όσο εσείς θέλετε.

Topshop
Topshop