Shutterstock
Shutterstock
ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τα μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να έχεις πάντα περιποιημένη εμφάνιση


Σε όλες μας αρέσει η σιγουριά και αυτοπεποίθηση που δίνει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο λουκ.

Από την άλλη σε καμία από εμάς δεν αρέσει να «πέφτει» πάνω στο αφεντικό με την πλέον ακατάλληλη αμφίεση. Ούτε να είναι μονίμως απεριποίητη με ένα πρόχειρο φούτερ. Ναι, δεν γίνεται να ζεις συνεχώς με το άγχος.

Τα κορίτσια που βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο έχουν τον δικό τους τρόπο, να δείχνουν πάντα tailored και αποπνέουν αέρα επιτυχίας.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά άλλωστε.

Πώς το καταφέρνουν όμως και είναι τόσο προσεγμένες όχι μόνο στο γραφείο αλλά ακόμα και στις πιο απλές, καθημερινές τους εμφανίσεις;

Ψάξαμε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες – όλα αυτά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν με το στυλ και το δυναμισμό τους. Σε πολλές περιπτώσεις το κάνουν ανέξοδα.

Κάντε scroll down και ανακαλύψτε τα μυστικά που τις κάνουν να φαίνονται τόσο professional. Πάρτε ιδέες και αντιγράψτε!

Shutterstock
Shutterstock

1 Δεν ανοίγουν τις ραφές

Ξέρετε εκείνες τις ραφές που συγκρατούν τις τσέπες μαζί ή που διασταυρώνονται στο πίσω μέρος ενός blazer; Τα ενημερωμένα κορίτσια δεν τις πειράζουν ποτέ, αφού βοηθούν το ρούχο να εφαρμόζει καλά στο σώμα.

2 Αφαιρούν τις κολλημένες ετικέτες από την σόλα των παπουτσιών

Είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ετικέτα κάνει κάθε παπούτσι να φαίνεται φτηνό. Με ένα βρεγμένο πανί και λίγο υγρό σαπούνι θα καταφέρετε να την αφαιρέσετε εύκολα από τις σόλες σας.

3 Φορούν πάντα το σωστό μήκος μπατζάκια.

για να φαίνονται όμορφα όλα τα παντελόνια είναι σημαντικό το τελείωμα τους. Το μυστικό είναι τα παντελόνια σας να έχουν 1 εκατοστό απόσταση από το έδαφος. Προσοχή κάντε τις μεταποιήσεις ενώ φοράτε τα παπούτσια με τα οποία θέλετε να το συνδυάσετε.

4 Αντικαθιστούν τα ξεθωριασμένα, μαύρα ρούχα.

Είναι το χρώμα που ξεθωριάζει πιο εύκολα και χάνει την ζωντάνια του. Ελέγχετε τα συχνά για φθορές από το πλυντήριο. Εναλλακτικά δώστε τα στο καθαριστήριο.

Shutterstock
Shutterstock

5 Χρησιμοποιήστε steamer (ατμοκαθαριστής) αντί για σίδερο.

Το προτιμούν για τα ρούχα τους. Mε ένα χειροκίνητο steamer γλιτώνουν χώρο, κόπο και χρόνο, ενώ τα ρούχα δεν φθείρονται και βγαίνουν τέλεια σιδερωμένα!

6 Αλλάζουν τα τακούνια στα παπούτσια τους.

Εκτός από τον ενοχλητικό θόρυβο που κάνουν τα χαλασμένα τακούνια και το γεγονός πως σας χαλάνε την εμφάνιση, είναι και επικίνδυνο.

7 Ελέγχουν το πίσω μέρος του outfit

Οι ζάρες στο πίσω μέρος του σακακιού μπορούν να σου χαλάσουν όλη την εμφάνιση. Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια ωστόσο μπορεί να το «κλέψει», να δώσει ενδιαφέρον και να εντυπωσιάσει.

Shutterstock
Shutterstock