21|09|2016 15:02
SHARE
ΤΙΡΑΝΤΕΣ

Οι τιράντες επιστρέφουν: Το πιο φινετσάτο αξεσουάρ στην εμφάνιση σου


Οπως έχουμε όλοι αντιληφθεί φέτος το ανδρόγυνο στυλ επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας και εμείς σκεφτόμαστε τρόπους για να το απογειώσουμε.

Ενας απο αυτούς που θα δώσει την τελική φινετσάτη  πινελιά στην εμφάνιση μας ειναι οι λατρεμένες τιράντες . Το χαριτωμένο αυτό αξεσουάρ εχει την δυνατότητα, αν φορεθεί σωστά, να προσθέσει πόντους στυλ στο τελικό αποτέλεσμα  . 

Αν και ο λόγος που έκαναν την εμφάνιση τους στις αρχές του 18ου αιώνα ήταν πρακτικός οπως το να συγκρατούν το παντελόνι,  αφού ακόμα δεν υπήρχαν ζώνες , ωστόσο εμεις τις επιλέγουμε στην συλλογή  μας για να μας  προσθέσουν  στιλ και να κάνουν τις εμφανίσεις μας ξεχωριστές και ιδιαίτερες.

Φορώντας τιράντες πάνω από το πουκαμισό σου και στενό παντελόνι με brogues η flat mules παπούτσια , που ειναι πολυ στη μόδα φέτος, δημιουργείς το απόλυτο ανδρόγυνο look . Μπορείς φυςικά να φορέσεις  τιράντες και να τις αφήσεις να κρέμονται  δεξιά και αριστερά από το boyfriend τζην σου,  φορώντας sneakers και δημιουργώντας μια πιο boho χαλαρή εμφάνιση ..

Οι τιράντες ειναι πολύ κομψές οταν συνδυάζονται σωστά οπως αλλωςτε ολα τα  αξεσουάρ , τολμήστε να τις συμπεριλάβετε με προσοχή στον τύπο και στυλ ντυσίματος σας και δεν θα χάστε ... 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Pinterest