ΧΡΥΣΟ

Χρυσό, το χρώμα της σεζόν -Πώς να το φορέσεις για να μην είναι κιτς


Φορέθηκε πολύ πέρσι το χειμώνα και φέτος έχει «βαλθεί» να γίνει το χρώμα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορεί να κάνει μπαμ, αλλά διάσημοι οίκοι και brands επενδύουν φέτος στο μεταλλιζέ, με την προοπτική να δώσουν έναν άλλον αέρα σε κάθε ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα.

Με το rose gold να γίνεται το No.1 must χρώμα σε τσάντες και αξεσουάρ και τον οίκο Gucci να αποθεώνει το χρυσό (μέχρι το γόνατο) μποτάκι, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το χρώμα θα το βρεις σε όλα τα ράφια των καταστημάτων.

Φούστες με μεταλλιζέ λεπτομέρειες, gold πούλιες και στρας σε μπλουζάκια για λαμπερές εμφανίσεις και μικρές χρυσές πινελιές σε ρούχα και αξεσουάρ για τα πρωινά στο γραφείο είναι η απόδειξη ότι αυτό το χρώμα ήρθε για να μείνει.

Πώς θα το φορέσεις για να αρέσεις; Ιδού 5 ιδέες

  • Διαχρονικός συνδυασμός: Μαύρο με χρυσό

Σπάσε την μονοτονία του μαύρου, προσθέτοντας κάτι πιο glamorous. Φέρε την ισορροπία στο look σου, συνδυάζοντας μία απλή μαύρη μπλούζα, με την μεταλλική πλισέ φούστα που έχεις ερωτευτεί.

  • Το τσαντάκι που κάνει την διαφορά

Αν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι παρακινδυνευμένο, τότε περιορίσου σε ένα αξεσουάρ. Ένα μίνιμαλ σακίδιο σε μπρονζέ απόχρωση θα «δέσει» με όλα τα σκουρόχρωμα ρούχα σου, κάνοντας τους πάντες να το κοιτάζουν.

  • Bohemian look με χρυσές λεπτομέρεις

Δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι εντελώς χρυσό. Μπορείς να πεις, όμως, ναι σε ένα item με folklore στοιχεία και edgy λεπτομέρειες. Έτσι, μία βελούδινη φούστα με σχέδια θα δώσει άλλη διάσταση στην βραδινή σου έξοδο (και ταιριάζει και με μαύρο καλσόν για πιο μετά).

  • Το μαγικό χρυσό πέδιλο

Εκτός ότι σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή, δες εδώ, το χρυσό πέδιλο δεν έχει εποχές και περιορισμούς. Φρόντισε το πεντικιούρ σου και φόρεσε το σε επίσημες και μη εμφανίσεις.

  • Χρυσό με χρυσό- Κι όμως γίνεται

Φθάνει μόνο να βρεις την ίδια απόχρωση. Προτίμησε να επενδύσεις σε κάτι που να μην κάνει μπαμ στο μάτι, αλλά να πλησιάζει στο χρώμα της άμμου για να αποφύγεις την υπερβολή.

Φόρεμα Asos

Μπλουζάκι H&M

Μποτάκι Mango

Φούστα Zara

Kόσμημα Swarovski

 

Τσάντα Crossbody, Tommy Hilfiger