Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Tρίτη σήμερα και είμαστε πάλι εδώ να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις για το στιλ (και όχι μόνο).

Όπως κάθε Tρίτη έτσι και σήμερα, μέσα από το Bovary, η Πελαγία Χριστάκη απαντά στις πιο απίθανες, ή κοινές ερωτήσεις σας.

Όλα σε απασχολούν αυτή την περίοδο για την μόδα, το στιλ, τις νέες τάσεις και το shopping.

Τι μου ταιριάζει, τι κομμάτια να επιλέξω για κάθε περίσταση, σε ποια trend αξίζει να επενδύσω... καυτά ερωτήματα που θέλουν απάντηση.

Οι σημερινές ερωτήσεις και οι λύσεις τους για να είσαι πάντα in fashion.

 

Β.Κ. Μου λέτε παρακαλώ ποιο ύφασμα (παντελονιού) δεν διαγράφει την κυτταρίτιδα; Ευχαριστώ.

Οτιδήποτε έχει τζιν αποτέλεσμα κρύβει πολλά, παντελόνες υφασμάτινες σε σκούρο χρώμα και φαρδιά γραμμή. Μείνε μακριά από κρεπ παντελόνια, διαγράφουν πολύ όπως και τα και λινά. Σημασία έχει και η εφαρμογή αλλά και το βάρος του υφάσματος. Όχι πολύ στενά παντελόνια γιατί διαγράφουν ακόμα και αν είναι τζιν.

‘Όσο περίεργο και να ακούγεται τα παντελόνια δεν αποτελούν την ιδανική λύση για να μας αναδείξουν.

Ο.Ρ. Μπορείς να μου προτείνεις τι να βάλω σε ραντεβού για φαγητό με κάποιον που μου αρέσει; Είμαι μελαχρινή 1,68, 34 ετών και λίγο γεματούλα στα πόδια. Μου είπε θα πάμε κάπου καλά.

Βλέποντας την ερώτηση σκέφτηκα να σου προτείνω να βάλεις κάτι άνετο λόγω του φαγητού, μετά θυμήθηκα ότι δεν τρώμε και πολύ στο πρώτο ραντεβού από το άγχος μας! Παρόλα αυτά, φόρεσε το αγαπημένο σου outfit είτε είναι το καλύτερο τζιν που έχεις (από άποψη εφαρμογής) ή ένα απλό φόρεμα με ένα σακάκι που μετά μπορείς να το βάλεις στους ώμους.

Σχετικά με το φαγητό δύο συμβουλές, μην πάρεις τίποτα με μαϊντανό και μην επιχειρήσεις να δαγκώσεις ντοματίνι στη μέση. Μείνε άνετη κατά τη διάρκεια του γεύματος και σκέψου ότι είσαι υπέροχη απόλαυσε τη στιγμή χωρίς να κάνουν καρδούλες τα μάτια ή να βγάζουν φλόγες αν ακούσεις τίποτα δηλώσεις ότι θέλει να κατασταλλάξει.

Για παπούτσια προτίμησε κάτι μυτερό για να σου λεπταίνει το πόδι και μεσαίου ύψους για να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα τον περνάς ή δεν θα μπορείς να περπατήσεις.

Have fun! (κράτα με ενήμερη) 

Μ.Μ Ποια είναι τα χρώματα της σεζόν;

Τα χρώματα που θα φορεθούν την άνοιξη/καλοκαίρι είναι το lilac, sky blue, mocha, σκούρο πράσινο, μερικά παστέλ και βέβαια το ροζ συνεχίζει ακόμα να συναρπάζει σε κάθε του εκδοχή.

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear