Αυτό είναι το σωστό bikini bottom για τέλειους γλουτούς στην παραλία  | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το σωστό bikini bottom για τέλειους γλουτούς στην παραλία | 0 bovary.gr
ΒΙΚΙΝΙ ΒΟΤΤΟΜ

Αυτό είναι το σωστό bikini bottom για τέλειους γλουτούς στην παραλία


To shopping όσο κι αν το λατρεύουμε είναι γεγονός πως είναι μια διαδικασία με βαθμό δυσκολίας.

Ειδικά αν θέλετε να κάνετε περισσότερο έξυπνες αγορές και όχι τόσο αυθόρμητες που μπορεί να αποβούν μοιραίες για το budget σας.

Στόχος είναι να επενδύουμε σε κομμάτια που θα φορέσουμε και θα κάνουν απόσβεση. Θυμάστε εκείνο το ντουλάπι γεμάτο ρούχα που αγοράσατε για κάποια συγκεκριμένη περίσταση και έπειτα δεν ξαναφορέσατε ποτέ;

Σήμερα μιλάμε για μαγιό και μάλιστα μπικίνι. Αυτό που κάθε γυναίκα ζητάει από το μπικίνι της είναι τι άλλο; Να κολακεύει και να αναδεικνύει τους γλουτούς της.

Και σε αυτή την περίπτωση όταν αγοράζουμε μαγιό κάνουμε λάθη. Τις περισσότερες φορές παρασυρόμαστε -και όχι άδικα - από τα αμέτρητα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που υπάρχουν στην αγορά και δεν δίνουμε όση προσοχή είναι απαραίτητη στην εφαρμογή. Κι όμως , η εφαρμογή είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για το τέλειο beach look.

Ακόμα, όλες ξέρουμε το άβολο συναίσθημα όταν το κάτω μέρος του μαγιό δεν εφαρμόζει σωστά και μας χαλάει την διάθεση.

Πώς όμως θα βρείτε το bikini bottom που σας ταιριάζει περισσότερο; Αυτό που κάνει το σώμα σας να δείχνει πιο καλοσχηματισμένο και θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση στην παραλία;

Γιατί δυστυχώς δεν είναι όλα για όλες.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να βρεις το κατάλληλο στιλ για εσένα.

 

Αν όλο το χειμώνα δεν λείψατε μέρα από το γυμναστήριο

Πρώτον εύγε! Δεύτερον μπορείτε φυσικά να φορέσετε ότι σας αρέσει αλλά τα brazilian μαγιό και τα αθλητικά στιλ είναι απλά τέ-λει-α! Αν δουλέψατε τόσο το σώμα σας καιρός να δείξετε τα αποτελέσματα. Μόνο το νου σας μην το παρακάνετε με το sexyness.

Forever 21

Lord and Taylor

Αν ψάχνετε για πλήρη κάλυψη

Aν δεν νιώθετε ακόμα τόσο άνετα με το σώμα σας και θέλετε ένα μαγιό που θα κρύψει τυχόν ατέλειες ένα ψηλόμεσο και πιο φαρδύ σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς. Δείχνει άκρως κομψό και vintage με αέρα Old Hollywood, ενώ θα σας χαρίσει την σιγουριά και ασφάλεια που θέλετε.

Φορέστε το για τις πρώτες κάπως άχαρες βουτιές και στην συνέχεια μη διστάσετε ένα πιο κλασικό τριγωνάκι. Το σωστό είναι να αγκαλιάζουμε το σώμα μας και να αισθανόμαστε όμορφα.

Anthropologie

Αν χρειάζεστε ένα μικρό boost

Δημιουργήστε το εφέ των πιο γεμάτων γλουτών με βολάν και scalloped τελείωμα στις άκρες. Θα σας δώσουν τον όγκο που θέλετε και θα διαμορφώσουν μια σιλουέτα με καμπύλες.

Urban Outfitters

 

Αν θέλετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Αν αισθάνεστε σιγουριά και οι γλουτοί είναι από τα δυνατά σας σημεία, μπορείτε να τους αναδείξετε με ένα έντονο, φωτεινό χρώμα, print ή ακόμα και αισθησιακά πλαϊνά κοψίματα και lace up λεπτομέρειες. Αν οι γλουτοί σας είναι αψεγάδιαστοι τότε μπορείτε μα δοκιμάσετε και ένα πιο μικροσκοπικό σχέδιο.

Asos

Για ανόρθωση γλουτών

Αν έχετε ανάγκη από push up εφέ παίξτε με τις υφές και τις λεπτομέρειες. Χρειάζεστε πιο σφιχτές γραμμές και ιδανικά με φαρδιά, πλαινά lace up κορδόνια, που μπορείτε να ρυθμίσετε

Μiss Guided