Τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι chic | 0 bovary.gr
Τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι chic | 0 bovary.gr
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι chic


Ας είμαστε ειλικρινείς: Τα κομμάτια του καλοκαιριού είναι όλα τους λιγότερο ή περισσότερο διαφανή.

Είτε λόγω σχεδίου είτε απλά λόγω υφάσματος, βλέπε λινό. Η διαφάνεια είναι, εξάλλου, μια από τις πιο μεγάλες τάσεις τις τελευταίες σεζόν και ενώ μας αρέσει, ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή πρόκληση. Τι να φορέσουμε από μέσα.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, η διαφάνεια είναι από μόνη της πολύ σαγηνευτική αλλά εμείς δεν είμαστε μοντέλα σε κάποιο editorial περιοδικού ούτε γενναίες σαν την Kιμ Kαρντασιαν για να την φορέσουμε μόνη της.

Eίμαστε κανονικές γυναίκες και αυτό που θέλουμε είναι να δείχνουμε σέξι αλλά με μέτρο χωρίς να περνάμε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το κιτς.

Η κομψότητα, άλλωστε, έχει σαν βάση της την απλότητα.

Για να φορέσουμε, λοιπόν, την αισθησιακή διαφάνεια αναζητάμε έξυπνα και λειτουργικά κομμάτια που να φοριούνται εύκολα από μέσα χωρίς να μας ζεσταίνουν αλλά και χωρίς να φαίνονται ή να διαγράφονται μέσα από τα ρούχα μας. Αλλά ακόμα κι αν φαίνονται, το αποτέλεσμα θέλουμε να δείχνει προσεγμένο και stylish.

Για όλους αυτούς του λόγους, λοιπόν, δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα που θα σου χρειαστούν, όποιο κομμάτι με διαφάνεια κι αν επιλέξεις. Με δαντελένιο φόρεμα, τοπ ή το πιο μίνιμαλ λινό πουκάμισο, θα βγεις ασπροπρόσωπη.

1 Το μαύρο φόρεμα από δαντέλα

Σίγουρα μπορείς πάντα να δοκιμάσεις με ένα μαύρο σουτιέν και μια μαύρη φούστα ή lingerie από μέσα. Όμως δεν είναι τόσο κατάλληλα για ένα επαγγελματικό δείπνο ή οικογενειακή συγκέντρωση.

Καταρρίψτε τα δεδομένα με μια κομψή και ανατρεπτική επιλογή styling, όπως ένα μακρύ λευκό πουκάμισο.

THOM BROWNE,Farfetch

2 Λευκά λινά σορτς και βερμούδες

Η ποπλίνα και το λινό αποκαλύπτουν τα πάντα σχεδόν και δεν θες. Γι' αυτό η καλύτερη λύση είναι μια ελαστική βερμούδα σε σε nude απόχρωση από μέσα. Θα σου χαρίσει σιγουριά και άνεση ενω φοράς την αγαπημένη σου καλοκαιρινή παντελόνα.

Nordstrom

3 Το ημιδιάφανο shirtdress

Συνδυάστε με ένα κλασικό λευκό slip dress από μέσα ή προσθέστε μια feminine πινελιά με ένα σε dusty ροζ κομμάτι από μέσα.

4 Μια μαύρη see through μπλούζα

Μείνετε μακριά από τα nude ή τα λευκά layers από κάτω. Ο στόχος είναι να καλύψει, όχι να τραβάει το μάτι εκεί. Η λύση: Ένα μαύρο bra top είναι ιδανικό για την περίπτωση, ενώ ένα λευκό αντίστοιχα κάτω από μια μπλούζα από λευκή δαντέλα ή διαφάνεια.

5 Ένα φόρεμα από λινό

Όλοι αγαπούν την εμφάνιση ενός λινού φορέματος την άνοιξη. Δυστυχώς, αυτά τα μαλακά υφάσματα μπορούν να αποκαλύψουν περισσότερα. Αλλά ένα bodysuit μπορεί κυριολεκτικά να σας σώσει και να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα χωρίς να αισθάνεστε άβολα.

SPANX,net-a-porter

6 Φόρεμα ή τοπ με έναν ώμο

Η τιράντα ενός σουτιέν θα έδειχνε αντιαισθητική. Προτιμήστε ένα στράπλες κορμάκι από κάτω για μια αξεπέραστη εμφάνιση.

FASHION FORMS, net-a-porter

 

 

7 Το πλεκτό φόρεμα ή φούστα

Και τα crochet είναι hot το καλοκαίρι μας αφήνουν, όμως, εκτεθειμένες. Πείτε ναι σε ένα φόρεμα ή φούστα στο ίδιο πάντα χρώμα από μέσα και δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

RAEY, matchesfashion.com

8 Η ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες

Μια ελαστική μαύρη βερμούδα είναι απαραίτητη για να μην διαγράφεται πολύ δέρμα ή το εσώρουχο και είστε too sexy για την περίσταση.