Yamamay
Yamamay
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Ποιο είναι το σωστό μαγιό για γυναίκες με μεγάλο στήθος; -H Πελαγία Χριστάκη απαντά


Και αυτή την εβδομάδα η Πελαγία Χριστάκη απαντάει σε όλες τις απορίες σας και σας δίνει τις πιο πολύτιμες συμβουλές στιλ.

Χαίρετε χαίρετε. Αν μου λύσεις αυτό το πρόβλημα, θα σε ευγνωμονώ αιώνια. Ποιο είναι το σωστό μαγιό για γυναίκες με μεγάλο στήθος; 

Αν θυμάσαι την Ούρσουλα Άντρες ή τη Χάλι Μπέρι στις ταινίες του James Bond, θα είχες προσέξει ότι αναδύονται από την θάλασσα σαν σειρήνες με καμπύλες!

Εντάξει αν δεν θυμάσαι δεν πειράζει! Σου έχω εδώ φωτό από την Μπέρι (στην φωτό θα δεις το κορδονάκι να είναι στρογγυλό, εσύ προτίμησε το φλατ όμως) που φορά το ιδανικό μαγιό για μεγάλο στήθος. Είναι το στυλ Halter, μεγάλο τρίγωνο δηλαδή που καταλήγει συνήθως σε φλατ κορδόνι. Βέβαια όταν μιλάμε για μεγάλο δεν μιλάμε για DD, εκεί χρειάζεσαι πολύ στήριξη.

Τα halter αγκαλιάζουν το στήθος και το αναδεικνύουν, το κρατούν στη θέση του δείχνοντάς το φυσικό και όχι πιεσμένο έτοιμο να χυθεί όπως κάποια μαγιό...Κολύμπα ελεύθερα!

 

 

Γεια σου Πελαγία. Ποια αξεσουάρ σου αρέσουν φέτος; Σκέφτομαι να υιοθετήσω το πιο απλό λουκ που θα δείχνει glam με τη βοήθεια των αξεσουάρ. Τι προτείνεις να βάλω με λευκό T-shirt και jeans;

Για φέτος το ωραιότερο ντύσιμο είναι αυτό που ανέφερες! Jeans και λευκό t shirt! Θα επένδυα σε statement earrings και σε τσάντα καλαθάκι! Απλή, όμορφη, καθημερινή και καλοκαιρινή με το πιο στιλάτο ντύσιμο και διαχρονικό.

Υπάρχουν πια πολλές εναλλακτικές της τσάντας καλαθάκι, μικρές, μεγάλες με ύφασμα ή δέρμα. Προτίμησε μία ήσυχη χωρίς φουντίτσες αλλά με επένδυση καρό! Αληθινό Parisian girl! 

 

 

 

 

 

Ποιο είναι το χειρότερο παντελόνι, για να μην αγοράσω το Σάββατο που θα βγω στα μαγαζιά για ψώνια;

Περίμενα αυτήν την ερώτηση καιρό, το bestseller αλλά χειρότερο παντελόνι είναι το παντελόνι γραφείου που εχεις σίγουρα συνατήσει πολλάκις από γνωστή αλυσίδα. Μέτριος καβάλος, boot cut ή ίσιο βαμβακερό ύφασμα, τσέπες στο πλάι μια αποτυχία δηλαδή για το μεσογειακό σώμα. Οι τσέπες πετούν και δεν στρώνουν ποτέ, το μήκος είναι μέχρι το πέλμα και oi πίσω τσέπες με το κουμπάκι μονίμως τσαλακωμένες σε κάνουν να μην ξέρεις τι δεν κάθεται καλά, το παντελόνι ή το εσώρουχο; 

Για το τέλος θα αφήσω τα πατικωμένα οπίσθια, το παντελόνι αυτό είναι για συλφίδες. Το έχω δει σε όλες τις ντουλάπες που έχω επισκεφθεί και μάχομαι εναντίον του. Συναντάνται διπλωμένο σε λευκούς παγκους δίπλα δίπλα με το ίδιο σε άλλα χρώματα. Κάθε χρόνο αναπαράγεται και διαφοροποιέιται, το έχω δει και με καφέ λεπτό ζωνάκι. Κατάλαβες για ποιο μιλάω, το bestseller χειρότερο παντελόνι. Το έχω κάνει τι λάθος και σε προειδοποιώ.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο  ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το  I have nothing to wear 

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά