Zimmermann
Zimmermann
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Τι να φορέσεις σε βάπτιση -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει το ιδανικό outfit


Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα, απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και απορίες για την μόδα, το στιλ, αλλά και το shopping.

Kαι αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε όλα όσα σας απασχολούν και σας δίνουμε έξυπνες, κομψές και οικονομικές λύσεις.

Οι ερωτήσεις αυτής της εβδομάδας είναι οι εξής:

  • Καλησπέρα Πελαγία. Αν είναι να αγοράσω ένα φόρεμα για το καλοκαίρι, ποιο θα μου πρότεινες; 1.63 / 55 κιλά.

Φέτος, είμαστε αρκετά τυχερές που έγινε η στροφή λόγω του στυλ που λάνσαρε ο Jacquemus και το λινό επανήλθε στην αγορά χωρίς να μας θυμίζει την σειρά «Λόγω Τιμής» που βλέπαμε στην εφηβεία μας.

Νέες γραμμές, όμορφη λαιμόκοψη, κουμπιά που λειτουργούν ως μέρος του σχεδίου συνθέτουν ανάλαφρα φορέματα για όλες τις ώρες του ελληνικού καλοκαιριού.
 

 

 Gal Meets Glam, Nordstrom

Πελαγία καλησπέρα! Έχω ένα γάμο φίλης τον Αύγουστο σε παραθαλάσσια περιοχή και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω φόρεμo λευκό με μαύρο πουά ή θεωρείται απαγορευτικό λόγω του λευκού; Σου στέλνω και φωτογραφία του φορέματος.

Μπορείς να το φορέσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω. Mπορείς, όμως, να κάνεις μια ερώτηση στη φίλη σου για να δεις αν την ενοχλεί.

Τη δική μου φίλη που παντρεύεται ξέρω ότι δεν την ενοχλεί, ίσα ίσα που θέλει να είμαστε καλοκαιρινοί όλοι και κοντά χρωματικά.

Καλημέρα Πελαγία! Συγχαρητήρια για τη στήλη σου! Σε διαβάζω κάθε εβδομάδα και έχω μάθει πολλά πράγματα. Στα μέσα Ιουνίου είμαι καλεσμένη σε πρωινή βάφτιση σε νησί και θα ακολουθήσει μια μίνι ολοήμερη κρουαζιέρα. Είμαι 1,65 και 60 κιλά (πολύ λεπτή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια), τι θα μου πρότεινες να φορέσω, ώστε να είμαι άνετη αλλά και κομψή όλη τη μέρα; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λένα καλημέρα! Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις! Επειδή είναι μέσα Ιουνίου το κάλεσμα, σου στέλνω τώρα λίγο νωρίτερα από την σειρά προτεραιότητας για να προλάβεις! Budget; Χρώμα μαλλιών;

Είμαι ξανθιά με λευκή επιδερμίδα και το bugdet μου θα κυμαίνεται εως 100 ευρώ.

Fran And Lili

Και μερικά πιο ακριβά.. αλλά πολύ όμορφα.

Zini

Zini

Αφροδίτη. Η ερώτησή μου είναι: Τέλος Σεπτεμβρίου βαφτίζουμε την κόρη μας σε νησί. Σκέφτομαι να επιλέξω φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος και σανδάλια, δεν είμαι όμως σίγουρη ότι ενδείκνυται. Τι θα μου προτείνατε;

Αγαπητή Αφροδίτη εσύ ειδικά και λόγω ονόματος ενδείκνυται να φορέσεις αρχαιοελληνικό! Μπορείς όμως να φορέσεις και πιο μοντέρνο στιλ φορέματος!

Karavan

Sezane

Ακόμα και όταν τα πλένω, τα ρούχα γυμναστηρίου του φίλου μου εξακολουθούν να μυρίζουν. Ξέρεις οι άνδρες ιδρώνουν πιο πολύ. Τι να κάνω; Sos! 

Κανόνας πρώτος: Να μπαίνουν στα άπλυτα στεγνά. Αν επιμείνουν οι μυρωδιές τότε μούλιασμα σε λευκό ξύδι και νερό για 12 ώρες και μετά πλύσιμο. Αν δεν δεις αποτέλεσμα τότε βάλ΄τα μέσα σε σακουλάκι στην κατάψυξη για 24 ώρες για να εξαφανιστούν τα βακτήρια και μετά πλύσιμο.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear