Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Πώς να υπολογίσεις το ιδανικό μήκος φούστας -Η Πελαγία Χριστάκη αποκαλύπτει τον χρυσό κανόνα


Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα, απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και απορίες για την μόδα, το στιλ, αλλά και το shopping.

Kαι αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε όλα όσα σας απασχολούν και σας δίνουμε έξυπνες, κομψές και οικονομικές λύσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η εμφάνιση στην παραλία είναι το ζήτημα που λίγο πολύ μας απασχολεί όλες.

Κ.Μ. Γεια και χαρά. Σε παρακολουθώ κάθε Τρίτη. Μου αρέσουν πολύ τα τιπ που δίνεις. Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Τι φοράς βράδυ σε κάλεσμα για να είσαι σικ και σέξι; Θα είναι κάποιος που με ενδιαφέρει και θέλω να τον εντυπωσιάσω.. ;)

Καλησπέρα! Πρώτα από όλα να είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι το πιο σέξι: όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά!

Θα σου πρότεινα ένα αέρινο φόρεμα. Το λευκό θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν ιέρεια κι αν είσαι μαυρισμένη ακόμα καλύτερα! 

Mango

Mango

Β.Γ. Πώς μπορώ να κάνω τα πόδια μου να φαίνονται πιο ψηλά; Όταν βάζω φούστα, φαίνομαι πολύ petite.

Από προσωπική εμπειρία, είδα ότι οι φούστες σε γραμμή Α μίνι και οι μάξι με ψηλώνουν γιατί διαπίστωσα ότι λίγες μας έχουμε ψηλά πόδια! Από κορμό είμαστε πιο ευνοημένες. 

Υπάρχει ένα χρυσός κανόνας για το ποιο μήκος φούστας μας ταιριάζει με την βοήθεια της γεωμετρίας.

Δες εδώ την επιστημονική προσέγγιση:

Ο Ευκλείδης θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό μήκος φούστας! Ποιος θα το πίστευε..

Π.Λ. Καλησπέρα.. Ερώτηση...Έχω ένα μπάτζετ 150 ευρώ. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά θα ήθελα να μου βγάλουν 2-3 συνδυασμούς... Πες καμία από τις ωραίες προτάσεις σου!
Ευχαριστώ πολύ!

Ξεκινάω με την φούστα που μπορείς να φορέσεις με άπειρα χρωματιστά τοπ, από παστέλ μέχρι color blocking και μπορείς να την βρεις στα 41,00 ευρώ. Στο νησί φόρεσέ την και με ολόσωμο μαγιό.  

 Fran & Liliy

Ένα μακρύ φόρεμα κρουαζέ, φορεμένο και σαν κιμονό πάνω από σορτς. 

Bershka

Και βέβαια τις εσπαντρίγιες σου με όλα. 

Spartoo

Ν.Ν. Πελαγία γεια σου. Με λένε Νάνσυ. Ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις με τα πολύ μακριά ρουχα; Τα κόβεις ή απλά τα μαζεύεις; Φιλικά!

Νάνσυ μου προτιμώ το μίντι μήκος αλλά θα χρειαστώ μερικές πληροφορίες παραπάνω για το τι θες να μεταποιήσεις. Μπορείς να ρωτήσεις και μια καλή μοδίστρα. 

Ε.Κ. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είσαι η κατάλληλη να απαντήσεις την ερώτηση. Χαχα μπορεί να θέλω ψυχολόγο. Έχω γνωρίσει κάποιον και θέλει να πάμε για μπάνιο..αλλά ντρέπομαι λίγο να βγω μπροστά του με μαγιό. Κοιλίτσα και κυτταρίτιδα φουλ. Πώς να το κλέψω; Τι να κάνω; Να βάλω παρεό και τέτοια;

Θα σε δει όταν θα έρθει η ώρα και τότε τι θα κάνεις; Θα κλείσεις τα φώτα; Όχι βέβαια! Πιστεύω ότι είσαι μια χαρά και ό,τι να κάνεις να το κάνεις για εσένα. Εγώ το καλοκαίρι κάνω λίγο σολάριουμ για να είναι πιο ωραία τα πόδια με φούστες, αν θες μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο αλλά με μέτρο. Τώρα γιατί η κοιλίτσα και η κυτταρίτιδα δεν είναι σέξι δεν το έχω καταλάβει. Είναι ωραία τα αληθινά σώματα ρε κορίτσια αλλιώς να κυκλοφορούμε όλες με application για photoshop.

Σχετικά με το παρεό, το αγόρι σκοπεύει να φορέσει κελεμπία για να μην τον «παρεξηγήσεις» ;

 

Π.Τ. Γεια σας, με λένε Πένυ και ψάχνω για το τέλειο μαύρο φόρεμα. Να είναι σικ και μίντι και να πέφτει ωραία πάνω στο σώμα. Έχετε υπ' όψιν σας κάποια; Ο σωματότυπος σε γενικές γραμμές κανονικός. Είμαι ψηλή. 1,75. 

Ένα σέξι και ένα σικ πλεκτό, ελαστικό.

Miss Guided

Sandro

Α.Κ. Αγαπητή Πελαζίιιι τι γίνεται; Το όνομά σου μου θυμίζει τη Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα.. χαχα. Λοιπόν τέρμα η πλάκα. Σε θέλω για κάτι σοβαρό. Είμαι αδύνατη πάνω και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, γίνομαι ντολμαδάκι (την περιφέρεια εννοώ). Δωσ’ μου τα φώτα σου. Πώς να την κρύψω καλοκαιριάτικα την περιφέρεια Μακεδονίας; Σ ευχαριστώ. Άννα.

Αγαπητή Σούζι, αυτό που περιγράφεις ως «ντολμαδάκι κάτω και στενή πάνω» λέγεται «σωματότυπος αχλάδι» και JLO και Beyonce έχουν το ίδιο! Ακολούθησε το στιλ τους και αντίγραψε outfits!

Mε αγάπη η Πελαζί ντε Παρί 


 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

 Διαβάστε επίσης:

 Τι να φορέσεις σε βάπτιση -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει το ιδανικό outfit

Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά