Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

To ιδανικό outfit για να συνδυάσεις την φαρδιά ζώνη που έχεις στην ντουλάπα σου -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Οκτώβριος και το φθινόπωρο έχει μπει πλέον για τα καλά.

Το στιλ δεν σταματά να μας απασχολεί σε κάθε εποχή. Θέλουμε να είμαστε κομψές σε κάθε περίσταση: στο γραφείο, στη βραδινή έξοδο, σε μια χαλαρή απογευματινή εμφάνιση (και σε μία όχι και τόσο, όπως στη συνάντηση με τα γονείς του συντρόφου σας)! Οπως και να 'χει, εμείς θα είμαστε προετοιμασμένες σε κάθε περίπτωση.

Επιπλέον, είναι η καλύτερη στιγμή να αξιοποιήσουμε και να φορέσουμε εκείνο το κομμάτι που μας έφεραν δώρο και μας δυσκόλεψε. Οπως κι εκείνη την ξεχασμένη ζώνη στην ντουλάπα. Εδώ λύνουμε όλες σας τις απορίες και σας δίνουμε λύσεις όταν «you have nothing to wear».

Αυτές είναι οι ερωτήσεις σας γι' αυτή την εβδομάδα.

Φανταστική Πελι, καλησπέρα! Θέλω να είμαι ένα βήμα μπροστά. Με τη νέα χρονιά θα γνωρίσω τα μελλοντικά πεθερικά μου. Υποθέτω μετά τις γιορτές, αλλά και στις γιορτές να είναι, μαμά και αδερφές ( μεγαλύτερες από εμένα ) ντύνονται κομψά αλλά εντελώς λιτά και απέριττα! Όπως σωστά υποθέτεις, «I have nothing to wear»! Είμαι 29 χρονών, 1.65 και πολύ αδύνατη, με λες σχετικά κοκαλιάρα αλλά με όσο πρέπει στήθος και γλουτούς, ψυχρά χρώματα και κατάμαυρα μαλλιά. Γενικά, θεωρούμαι όμορφο κορίτσι! Τι προτείνεις; Φόρεμα, παντελόνι, ποιες εταιρείες; Σε ευχαριστώ!

Γνωριμία με γονείς! Λοιπόν! Εδώ να πούμε ότι δεν θα πρέπει να αγχωνόμαστε γι' αυτά τα πράγματα γιατί είναι μόνο ευχάριστα. Η προσωπικότητά σου είναι μοναδική και θα πρότεινα να κινηθείς σε επιλογές της ηλικίας σου και του στυλ σου. Η μαμά και η αδερφή είναι μίνιμαλ και κλασικές, πολύ ωραία. Εσύ, όμως, είσαι μίνιμαλ και κλασική; Εσύ είσαι η κοπέλα που αγάπησε το αγόρι σου και έτσι θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Οπως ανέφερες ντύνονται κομψά, αλλά εσύ μπορεί να ντύνεσαι με χαρακτήρα. Ξέρεις τι θέλω να πω! Να είσαι εσύ, γιατί οι δυο σας είστε τώρα το χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια.

Σου έχω τρεις πρακτικές λύσεις για 3 στυλ γνωριμίας.

1ο Στιλ : Είμαι minimal και κλασική και δεν προσπάθησα πολύ για τίποτα

 

Τα EVERLANE προσφέρουν ποιότητα και προσιτές τιμές σε basic ρούχα.

 

 

2ο Στιλ: Πάρτε τώρα λίγη μόδα γιατί είμαι fashionista

 

 

3o Στιλ: Είμαι grande και απλή

 

 

Καλή επιτυχία!

Μου έκαναν δώρο τη ζώνη που σου στέλνω σε φωτογραφία! Λάστιχο, φαρδιά, με κορδονάκι μπροστά... Δεν έχω φορέσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα πώς να το φορέσω. Είμαι ζουμερή, με καμπύλες, όχι παχουλή, αλλά με juicy κορμί....Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Βασιλική μου, αυτό θέμα με τις φαρδιές ζώνες το αντιμετωπίζω συχνά, ενώ φαίνονται εξαιρετική ιδέα όταν τις βλέπω σε μια βιτρίνα το μετά μου «σπάει τα νεύρα». Δεν κάθονται με τα περισσότερα φορέματα και πάντα θα πεταχτεί κάτι από κάτω (κοιλίτσα). Έχω καταλήξει στο ότι στις πολύ «στεγνές» που θα έλεγε κάποιος ότι θα ταίριαζαν, στη πραγματικότητα δεν ταιριάζουν, ούτε και στις πολύ ζουμερές έως γεμάτες.

Η μεσαία κατηγορία «ζουμερή, καμπύλες αλλά και με εμφανή μέση» αποτελεί το «ιδανικό» σώμα για να τις υποστηρίξει.

Να δούμε, όμως, με τι ρούχα ταιριάζει και με ποια είναι απαγορευτική.

1) Φόρεμα με halter λαιμό

2) Ψηλόμεσες pencil φούστες

3) Ολόσωμες φόρμες

4) Μίντι φούστες σε Α γραμμή

 

 

 

 

Όχι με

Φορέματα με βολάν

Στενά, απλά φορέματα (θα φαίνεται μια ζώνη μόνο)

Απόφυγέ τα με τις παγέτες προσθέτουν όγκο

 

 

Κορίτσι σε απόγνωση vs φαρδιά ζώνη σημειώσατε 1

Και υπομονή κορίτσια! Δεν έχει αδειάσει η ντουλάπα σας εσείς την βλέπετε έτσι μετά το καλοκαίρι!


 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

 Διαβάστε επίσης:

Πώς να ντυθείς οικονομικά στο γραφείο με ρούχα που μοιάζουν ακριβά -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει