Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν αν έχεις σωματότυπο αχλάδι -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Καλησπέρα σε όλες σας και Χρόνια Πολλά!

Σας γράφω από τις ολιγοήμερες διακοπές μου στη Κέρκυρα, έχω έρθει να ξεκουραστώ αλλά δεν σας ξεχνώ! Η στήλη συνεχίζει κανονικά τις  γιορτές και οι ανταποκρίσεις από την ντουλάπα το ίδιο. Ανήμερα Χριστούγεννα σήμερα θα ήθελα να σας ευχηθώ να λέτε και κανένα δεν βαριέσαι στη ζωή σας και να αγαπάτε το σώμα μας. 

Οι προσπάθειες να είμαστε πιο όμορφες δεν αφορούν την αγάπη μας για το σώμα μας, η αγάπη αυτή πρέπει να υπάρχει και θεμελιώνει την ύπαρξή μας. Το ίδιο και οι σύντροφοί μας, να μας αγαπούν και να χαίρονται μαζί μας που μεγαλώνουμε και αλλάζουμε. 

Στη γιορτινή αυτή μέρα να δώσω και τα φιλιά μου στην ομάδα του Bovary και να τους ευχηθώ Merry Christmas girlssssss!

Πάμε στις ερωτήσεις της εβδομάδας μας .

Καλησπέρα! Αγόρασα πριν μερικά χρόνια τις παρακάτω λαδί suede over the knee μπότες. Μέχρι στιγμής τις έχω συνδυάσει με μαύρα ή μπεζ φορέματα σε Α γραμμή και μπλε, γκρι, μαύρα skinny jeans...Θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιους άλλους συνδυασμούς που θα μπορούσα να κάνω..Είμαι μελαχρινή, με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, ύψος 1,76 και βάρος 62 κιλά..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλές γιορτές!! Αγγελική

Διακρίνω φουλ ερωτήσεις για τις over the knee μπότες, τι έχω χάσει; Αγαπητή Αγγελική το λαδί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλα, στα κάνω λίστα γιατί ζω με λίστες!

1. Επικός συνδυασμός με σκοτσέζικες φούστες (πράσινη, κόκκινη, καφέ, κίτρινη)

2. Με λευκή, μαύρη, κόκκινη μίντι πλεκτή φούστα

3. Με μίνι βινύλ φούστα και πουλόβερ φαρδύ από πάνω 

4. Mε γκρι πουλόβερ μακρύ και μακρύ πουκάμισο από μέσα και βέβαια ένα σορτσάκι για κάλυψη

5. Με δερμάτινο κολάν μαύρο και ένα πουλόβερ χαλαρό από πάνω σε μωβ, κόκκινο ή πράσινο

Shutterstock
Shutterstock

Καλησπέρα.. 
Πήρα ένα φόρεμα για την πρωτοχρονιά το οποίο είναι ασήμι μεταλλιζέ πηγαίνει πίσω στο λαιμό και όλη η πλάτη είναι έξω. Είναι μάξι και έχει ένα σκίσιμο στο πλάι από το γονάτο και κάτω.. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω; σίγουρα θα πηγαίνει μ ένα μαύρο πέδιλο αλλά δεν είμαι σίγουρη για ανοιχτό παπούτσι τον χειμώνα. Θα πήγαινε κάτι κλειστό; λόγω του σκισίματος σκεφτόμουν μαύρη μπότα over the knee?? Είναι μυτερές με λεπτό τακούνι χωρίς φιάπα κτλ. Τι θα λέγατε;; 

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Συμφωνώ απόλυτα  μαζί σου και για το πέδιλο και για την μπότα χωρίς φιάπα. Είσαι σωστή! να την φορέσεις! Σχετικά με τις φιάπες μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν πολλών ειδών και πολλών αποδόσεων... Το κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό και για παράδειγμα η λεπτή φιάπα είναι βολική για αρκετές ώρες ορθοστασίας και χορό. Μια φιάπα που δεν μπορώ να βλέπω είναι η παρακάτω, άσε που είναι εντελώς άβολη και περπατούσαμε με αυτά απελπιστικά αργά. Η φιάπα αν είναι πολύ σκληρή σε κάνει να χάνεις την αίσθηση του εδάφους και νιώθεις σαν να περπατάς με ξύλινα παπούτσια. 

Πελαγία γεια σου! Τι κάνεις; Τι θα μπορούσα να φορέσω σε ρεβεγιόν; Είμαι 1,70 και έχω περιφέρεια αλλά όχι στήθος...

Εφόσον έχεις περιφέρεια και μικρό στήθος, είσαι αχλάδι. Θα χρειαστεί δηλαδή να προσθέσουμε όγκο στο επάνω μέρος του σώματος για δημιουργήσουμε ισορροπία. Αντίθετα με ότι πιστεύεται, ότι άπαξ και έχεις μικρό στήθος φοράς κολλητά για να το αναδείξεις, με το κολλητό επάνω η περιφέρεια θα δείξει μεγαλύτερη. Δώσε λοιπόν βάση στην επιλογή φορεμάτων με άνοιγμα μπροστά  ή πλατύς ώμους, οι βάτες ( όχι των 80s) είναι μια καλή επιλογή. Επίσης η ζώνη σώζει.. και outfits!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow Xmas flash will be available for you .#limited . @val_schiza @corina_i.b . . #nidodileda #kourosdios #bohemian #vintage #wardrobe #treasures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wardrobe Treasures (@nidodileda) στις 12 Δεκ, 2018 στις 7:02 πμ PST

 

Γεια σου Πελαγία!!!!Είμαι η Κάτια, 26 και έχω ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες κομψές γόβες και θα ήθελα να τις φορέσω τώρα τις γιορτές και γενικά όλο τον χειμώνα. Είναι λάθος να τις φορέσω με λεπτό μαύρο καλσόν ή λεπτό μαύρο πολύ ψιλό δίχτυ;;;Θα ήταν πιο σωστό με total black outfit???Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Kάτια μου γεια σου! Μην τις φορέσεις με τίποτα μαύρο σε καλσόν  γενικά, δεν θα δείξει ωραίο. Δες την Kate Middleton όσες φορές την έχω δει με nude γόβες επιλέγει κάτι ουδέτερο. 

Το μαύρο-μπεζ θα σου κόψει και το πόδι αντί να το επιμηκύνει. Παίξε με ασφάλεια (οξύμωρο). 

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί