Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Με τι παπούτσι θα φορέσω την pencil φούστα; Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Κορίτσια γεια σας. Και αυτή την εβδομάδα στείλατε τις ερωτήσεις σας και σας λύνουμε τις απορίες.

Η επιστροφή στην δουλειά και το γραφείο αλλά και η προσαρμογή στην καθημερινότητα και ... το παλιό νούμερο τζιν, είναι θέματα που μας απασχολούν όλες. Εμείς σας κάνουμε την ζωή λίγο πιο εύκολη με τις πιο χρήσιμες, απλές και stylish συμβουλές.

Οι ερωτήσεις της εβδομάδας.

Ν.Τ. Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι. Μια ερώτηση έχω. Πώς θα καταλάβω ότι μια τσάντα είναι αυθεντική και όχι μαϊμού; Μου έφεραν δώρο μια επώνυμη και πολύ ακριβή τσάντα, αλλά έχω την υποψία ότι θα φάει όλες τις μπανάνες που έχω στην κουζίνα..Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι είναι ή δεν είναι αυθεντική; Ντρέπομαι να την πάω σε μαγαζί. Ευχαριστώ πολύ!!

Καλή Χρονιά! Χαχαχα τι άλλο θα ακούσω πια! Καταλαβαίνω χονδρικά τι παίζει με που θα τις πιάσω στα χέρια μου αλλά σε λεπτομέρειες δεν τα καταφέρνω γιατί δεν είμαι ειδικός. Μερικά απλά πραγματάκια που φωνάζουν «απομίμηση» είναι τα εξής:

Αν μυρίζει το δέρμα άσχημα ή μυρίζει κόλλα ή πλαστικό έντονα

Στραβά γαζιά

Κόλλες που περισσεύουν στις ενώσεις των πλευρών που πλευρών

Τυπώματα που ξεβάφουν

Από τα πιο σημαντικά είναι ο σειριακός αριθμός της τσάντας

Διαφοροποιήσεις στο χρώμα

Εξέτασε προσεκτικά το λογότυπο και δες online το εσωτερικό μιας αυθεντικής για να κάνεις συγκρίσεις

 

 

Π.Δ. Γεια σου Πελαγία. Πώς πέρασες; Εγώ έφαγα και τώρα πασχίζω να κάψω τις γαλοπούλες (χαχαχα). Λοιπόν, μου έδωσε φίλη μια ωραία φούστα στενή που είναι λίγο κάτω από το γόνατο. Είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο. Όταν τη φοράω με τα ankle boots που έχω, είναι σαν να μην έχω καθόλου γάμπα. Με τι μπορώ να τη φορέσω και να δείχνει ωραία στο γραφείο αλλά να φαίνεται και λίγο πόδι;

Γεια! Έφαγα και εγώ πολύ και γενικά πρέπει να μαζευτώ από 56 είμαι στα 64 κιλά και τα ρούχα μου με ενοχλούν. Είμαι σε φάση να μαζευτώ πάλι για μπορώ να φοράω ό,τι θέλω... τα skinny jeans θέλουν θυσίες. Αν δεν είμαστε δύο μέτρα (που δεν είμαστε) δεν μπορούμε να φοράμε ankle boots με μίντι φούστα στενή (εκτός αν έχει κάποιο άνοιγμα).

Προτίμησε μια μπότα ψηλή κοντά στο γόνατο με λίγο τακούνι για να σε αναδεικνύει!

 

 

Καλή χρονιά. Το αγόρι μου, μου αγόρασε από το εξωτερικό ένα strapless leopard φόρεμα με λίγο ντραπάρισμα στην μέση που όμως είναι σκούρο-μουντό σαν print. Θέλω να του δώσω χαρά, που με σκέφτηκε, αλλά δεν ξέρω πως να το συνδυάσω με παπούτσι και καλσόν για να πάμε σε γάμο φίλης. Είμαι ...κατάχλωμη στο δέρμα και τα γυμνά χέρια και πόδια νομίζω θα κάνουν άσχημο contrast με το φόρεμα! Ε.

Καλή Χρονιά! Μπράβο στο αγόρι που νοιάζεται για το κορίτσι του και του αγοράζει δωράκια. Να λέμε και μπράβο στα αγόρια μας ε;

Προτείνω να μεταμορφώσουμε το φόρεμα από πολύ γυμνό (εννοώ φαίνεται δέρμα) σε πολύ ντυμένο.

Λευκή εσύ και strapless το φόρεμα, θα βάλεις μπότα μαύρη να κρύβεται κάτω από το φόρεμα και για να μειώσουμε το εκτεθειμένο δέρμα και να δώσουμε μία αίσθηση Old Hollywood, θα πρότεινα (αφού είναι και γάμος) μακριά γάντια. Μαύρες μπότες και μαύρα γάντια, αφήνοντας εκτεθειμένη μόνο την πλάτη και τους ώμους σου.

Με ένα κόκκινο κραγιόν και ένα ατημέλητο σινιόν στα μαλλιά είσαι έτοιμη.

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί