Shutterstock
Shutterstock
DRESS CODE

Aποκωδικοποιούμε όλα τα dress code ενός καλοκαιρινού γάμου -Πώς μεταφράζονται στο λουκ σας


Τα τελευταία χρόνια το ντύσιμο της καλεσμένης σε γάμο δεν είναι απλή υπόθεση.

Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ένα dress code το οποίο καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε.

Φυσικά θέλουμε να είμαστε κομψές και εντυπωσιακές. Τα Black tie optional, beach formal μπορεί να είναι ένα ναρκοπέδιο σύγχυσης, αναποφασιστικότητας και αμφιβολίας ακόμη και για την πιο σίγουρη.

Ένας γάμος είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός στην ζωή ενός κοντινού μας ανθρώπου, που θέλουμε να μοιραστούμε και να απολαύσουμε. Το άγχος δεν έχει θέση σε αυτή την διαδικασία γι' αυτό και δεν θα αφήσουμε το dress code να μας πανικοβάλει.

Αναλαμβάνουμε να λύσουμε το γρίφο και να σας κάνουμε την ζωή πιο εύκολη. Δημιουργήσαμε μια λίστα με τα dress code που μπορεί να συναντήσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο και πώς αυτά μεταφράζονται στη ντουλάπα και το λουκ σας.

Στιλ και σιλουέτες αλλά και budget για κάθε περίσταση, για να είστε προετοιμασμένες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του dress code και τα δικά μας tips για να συνθέσετε τα πιο elegant και σαγηνευτικά λουκ. Ανακαλύψτε τα.

White Tie

To πιο fancy dress code. Σκεφτείτε gala, κόκκινο χαλί, και Buckingham Palace. Επιλέξτε μακριές σιλουέτες, γάντια και ελαφριά, υφάσματα που αντανακλούν φως, όπως μετάξι, σατέν και παγιέτες. (Ή, όταν δεν είστε σίγουρες: μαύρο.)

GALVAN

Black tie

Ένα βήμα κάτω από τo white tie. Μακριά φορέματα, ενώ αν επιλέξετε μια πιο κοντή γραμμή θα πρέπει να είναι ένα πολύ φίνο ύφασμα.

Δαντέλες, πούλιες, metallics και all that jazz, όμως εδώ έχετε την δυνατότητα να παίξετε περισσότερο με το χρώμα και τις γραμμές.

Vince

Formal or Black Tie Optional 
Ο όρος "προαιρετικός" αναφέρεται στους άντρες κυρίως. Εχουν τις επιλογές να φορέσουν είτε ένα σμόκιν ή απλά ένα πολύ ωραίο κοστούμι. Για τις γυναίκες, αυτό σημαίνει ότι τα μήκη μπορούν να φτάνου ως το γόνατο και τα σχέδια να δείχνουν πιο δημιουργικά. Θα πρέπει να διατηρήσετε την έννοια του επίσημου στο μυαλό σας, με βραδινές υφές σε βαθύτερες αποχρώσεις.

MARCHESA NOTTE

Cocktail, Semi-formal, or Dressy Casual

Εδώ ξεκινάει το fun κομμάτι.Το πρωινό dressy casual είναι ένα λουκ κομψό, πιο έλαφρύ και προσιτό. Επιλέξτε τα ωραιότερα παπούτσια και τα κοσμήματα σας που θα δώσουν μια έξτρα δόση glam.

& Othefr Stories

Beach Formal

Ο γάμος σε ζεστούς προορισμούς μπορεί να σας δυσκολέψει. Στην παραλία επιλέξετε ένα φόρεμα κομψό και εορταστικό. Κρατήστε το hair look και το μακιγιάζ όσο πιο φυσικά και μην ξεχάσετε το αντηλιακό.

J.Crew

Festive

Σε αυτό το γάμο μπορείτε να το παρακάνετε και είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσετε. Τολμήστε τολμηρά μοτίβα, εντυπωσιακές σιλουέτες και και στοιχεία που τραβούν τα βλέμματα.

Τοpshop

Casual

Oχι, δε θα φορέσετε το τζιν σας. Δημιουργήστε μια classy εμφάνιση συνδυάζοντας διαφορετικά κομμάτια ή φορώντας το πιο αέρινο boho φόρεμα σας.

BOTTEGA VENETA