Michael Kors
Michael Kors
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Διακοπές στο νησί -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει τα κομμάτια που χρειάζεσαι


Εφτασε η Τρίτη, η ημέρα που τα λέμε μέσα από την στήλη μου στην BOVARY.

Οι ερωτήσεις σας με γεμίζουν χαρά και έχουν πάντα ενδιαφέρον: μέσα από αυτές, μαθαίνω κι εγώ πολλά.

Ξέρω ότι πολλές από εσάς, μετράτε αντίστροφα για να φύγετε από την πόλη. Κάποιες, ίσως να διαβάζετε αυτές τις γραμμές κάπου μακριά από την Αθήνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιο χαλαρωτική εποχή του χρόνου είναι εδώ και μας καλεί στον ξέφρενο χορό του στιλ. Ας αφεθούμε στο ρυθμό του, λίγο πριν υποδεχτούμε μια ολοκαίνουρια σεζόν...

Αγαπητή Πελαγία,

η ερώτησή μου έχει να κάνει με κοσμήματα. Μου αρέσουν πολύ τα κομμάτια σε κίτρινο χρυσό, σκέτα ή με κάποια πέτρα. Συνήθως φοράω τρεις λεπτές χρυσαφένιες αλυσίδες στο λαιμό, αλλά μου αρέσει και το multi ring. Τα περισσότερα κομμάτια που έχω είναι κίτρινος χρυσός και δεν θα είχα πρόβλημα να τα συνδυάσω με άλλα ασημένια. Πρόσφατα το αγόρι μου μού πήρε μία πολύ λεπτή και διακριτική βέρα με μικρά Swarovski (όχι δεν πάμε για γάμο χαχα) σε ροζ χρυσό, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με τα υπόλοιπα που φοράω. Moυ φαίνεται λίγο ξεπερασμένο χρώμα. Εσύ τι λες;

Αγαπητή φίλη, η αλήθεια είναι ότι το ροζ χρυσό είναι κάπως ξεπερασμένο. Η τεχνική του layering μπορεί να σε βοηθήσει για άλλη μια φορά. Μπορείς να συνδυάσεις κοσμήματα χρυσά, ασημένια αλλά και από ροζ χρυσό. Το βεράκι σου μπορεί να γίνει μέρος ενός μεγαλύτερου δαχτυλιδιού, με σειρές από βεράκια που θα φοράς στον παράμεσο.

Αγαπημένη μου Πελαγία γεια σου! Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Μια καλή φίλη με έχει προσκαλέσει στον αρραβώνα της, σε σπίτι. Γενικά, ντύνομαι πολύ χαλαρά. Τι να φορέσω εκείνο το βράδυ;

Τα RIXO είναι λίγο ακριβά αλλά που όμορφα. Κορίτσια, οι γάμοι των άλλων είναι μια καλή ευκαιρία για ακριβά φορέματα για εμάς τις ανύπαντρες ή διαζευγμένες! Μας καλούν στις χαρές τους, καθόμαστε εκεί με το ποτό στο χέρι, ακούμε «Και στα δικάααα σας»! Ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση κορίτσια. Κάθε τέτοιο κάλεσμα θα αποτελεί μια ακόμα αφορμή για μια εμφάνιση Carrie Bradshaw, χωρίς ενοχές.

 

 

RIXO

Αγαπημένη μου Ζιζί, φεύγω σε λίγες μέρες διακοπές στο νησί και όπως καταλαβαίνεις, δεν ξέρω τι να πάρω. Δεν θα μείνω πολύ, τρία βράδια. Εχω μικρή βαλίτσα, οπότε πρέπει να είμαι πολύ επιλεκτική.

Μπορείς να μου προτείνεις 3-4 αλλαξιές, ιδανικές για μέρα και νύχτα; Σε φιλώ!

Ζιζί; Από Πελαζί σε Ζιζί, βλέπω κόβετε το όνομα μου κάθε φορά και πιο πολύ! Συνήθως με φωνάζουν Ολυμπία ή Πηνελόπη διότι δεν συγκρατούν το όνομά μου. Επιμένω στα μη υποκοριστικά αλλά από ό,τι φαίνεται άδικα.

Αγαπητή φίλη, στο νησί χρειάζεσαι:

 

2 λευκά ή ιβουάρ φορέματα

1 υφασμάτινο σορτς φαρδύ

1-2 κορμάκια

Σανδάλια

Mαγιό

1 Τ- Shirt

και είσαι πανέτοιμη. Είμαι σίγουρη ότι η τσάντα με τα καλλυντικά θα είναι πιο γεμάτη από αυτή των ρούχων για τις ίδιες ημέρες!

 

 

 

 

Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο και θέλω να φορέσω ένα καφέ σκούρο μάξι φόρεμα σε Α γραμμή (δεν είμαι και αρκετά ψηλή) casual, αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσι και τσάντα να το συνδυάσω.

Καλησπέρα σας! Μία τσάντα από βιεννέζικη ψάθα και εσπαντρίγιες ή γεωμετρικά mules κι ένα μίνιμαλ τσαντάκι είναι ιδανικά.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

Διαβάστε επίσης: Πώς θα συνδυάσεις έξυπνα τα παλιά σου μαγιό σε ένα νέο και σούπερ κομψό -H Πελαγία Χριστάκη προτείνει