Shutterstock
Shutterstock
ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ

Τα φθινοπωρινά μποτάκια που δείχνουν φθηνά -Τι να προσέξεις για να βρεις την καλύτερη εκδοχή


Κάθε φθινόπωρο και όσο οι μέρες περνούν και η θερμοκρασία πέφτει, το πρώτο που αναζητάμε είναι ένα κομψό πανωφόρι και ένα εξίσου σικ ζευγάρι μπότες ή μποτάκια.

Τα trends και τα στιλ που πρωταγωνιστούν πολλά και διαφορετικά.

Ωστόσο η νέα σεζόν έρχεται με τις πιο κομψές και εντυπωσιακές λευκές μπότες. Όμως οι λευκές μπότες είναι από εκείνα τα παπούτσια που έχουν την τάση να δείχνουν φθηνά και να μας χαλάνε το λουκ.

Το στιλ από τη δεκαετία του '80 είναι cool και πιο επίκαιρο από ποτέ ξανά.

Τότε δεν μας απασχολούσε, όμως το design και το υλικό το 2019 παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και είναι αυτά που δίνουν το luxe vibe. Πώς όμως θα ξεχωρίσουμε τα λευκά ankle boots που δείχνουν πιο πολυτελή και ακριβά; Yπάρχουν ορισμένοι κανόνες και σημεία που πρέπει να προσέξετε.

Ο κανόνας νούμερο 1 λέει keep it simple. Αποφύγετε περίπλοκα σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία.

Οσο πιο καθαρό και μίνιμαλ το παπούτσι, τόσο πιο ακριβό δείχνει. Ο επόμενος κανόνας λέει να επιλέξετε ένα σχέδιο σύγχρονο και trendy. Τέλος, o συνδυασμός με μαύρο μπορεί επίσης να κάνει τις μπότες να φαίνονται πιο luxe.

Οι λευκές μπότες χρειάζονται σκληρή δουλειά. Απαιτούν να συχνό καθαρισμό και με το χρόνο σίγουρα θα χάσουν την αρχική λάμψη τους. Με τα παραπάνω tips θα θα τις κρατήσετε περισσότερο καιρό σαν καινούργιες.

ISABEL MARANT