JEANS & SHOES

Skinny παντελόνια -Με τι παπούτσι να το συνδυάσεις, το πρωί, στο γραφείο, στην έξοδο


Τα skinny παντελόνια είναι μια από τις πιο άνετες και cool τάσεις της μόδας, που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της γυναίκας, καθώς αγκαλιάζουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες του.  

Στην ουσία δεν παίζει τόσο ρόλο αν θα επιλέξεις ένα τζην ή ένα χρωματιστό εφαρμοστό παντελόνι, αλλά ο σωστός συνδυασμός, τόσο ως προς τα υπόλοιπα ρούχα, όσο και ως προς τα παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το look.

Όπως όλα λοιπόν τα items της γκαρνταρόμπας σου, έτσι και τα κολλητά παντελόνια έχουν τα δικά τους μυστικά styling!

Διάβασε τα παρακάτω τρικς για κολακευτικούς συνδυασμούς!

  • Sneakers!

Είναι τα αθλητικά παπούτσια που,είτε είναι εντελώς φλατ είτε προσθέτουν ύψος με τη σόλα τους , έχουν κερδίσει την αγάπη των fashion girls ανά τον κόσμο. Παρότι έχουν σπορ χαρακτήρα, παραμένουν κομψά και ταιριάζουν απόλυτα με ένα skinny παντελόνι, από το πρωί μέχρι και σε μια βραδινή σου έξοδο.

 

 

  • Loafers!

Κομψά και κλασικά , ακόμα κι όταν είναι εξώφτερνα,τα loafers αποτελούν αναμφισβήτητα το hot παπούτσι της σεζόν. Ως προς τα συγκεκριμένα παντελόνια όμως, η θηλυκή εκδοχή του ανδρικού παπουτσιού που λέγεται «μοκασίνι» είναι μια από τις προτεινόμενες επιλογές.

 

 

 

 

 

  • Strappy ψηλοτάκουνα!

Τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα με λουράκια βγαίνουν ξανά από την ντουλάπα σου και παραμερίζουν τις μπότες στις βραδινές εξόδους σου.

 

 

  • Μποτάκια τύπου κάλτσα!

Το big thing της αγοράς είναι τα μποτάκια που φοριούνται σαν κάλτσα και αυτά είναι ιδανικά για day to night look με ένα εφαρμοστό παντελόνι.

 

 

  • Φλατ pointed παπούτσια!

Θέλεις να κάνεις τα πόδια σου καλλίγραμμα και ψηλά μόνο με ένα ζευγάρι παπούτσια; Τότε τα φλατ με «μύτη» είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να σκεφτείς.