Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
01|02|2017 10:00
SHARE
ΝΤΥΣΟΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ντύσιμο για... ραντεβού στα τυφλά: Τι να φορέσεις και τι να αποφύγεις


Είναι 7μιση το απόγευμα. Στις 9 έχεις το πρώτο σου «τυφλό» ραντεβού με τον τύπο που γνώρισες τις προάλλες, σου άρεσε, του άρεσες και σου πρότεινε να πάτε για ένα ποτό. Το μόνο που ξέρεις πραγματικά γι΄αυτόν είναι το όνομά του και μερικές ακόμη πληροφορίες που βρήκες στα social media για να μην είσαι και εντελώς απροετοίμαστη...

Και μπορεί τα μαλλιά και το βάψιμο να είναι το εύκολο της υπόθεσης, αλλά όταν έρθει η στιγμή που θα βρεθείς μπροστά από την γκαρνταρόμπα σου... ένα μικρό άγχος θα σε πιάσει.

«Να βάλω κάτι κλασικό, κάτι πιο σέξι, κάτι ναι μεν σικ αλλά να έχει και μία τσαχπινιά ή να βάλω ότι θα έβαζα αν πήγαινα για ένα ποτό με την κολλητή μου»;

Βέβαια, δεν σκέφτεσαι μόνο αυτά, καθώς το τι θα βάλει εκείνος, αν η επιλογή σου θα ταιριάζει με το μέρος και αν τελικά θα είσαι έτοιμη στην ώρα σου είναι μερικές ακόμη ερωτήσεις που τριγυρνούν στο μυαλό σου.

Ηρέμησε! Η Γκρέτα Τάφβεσον και η Νίκι Λούις είναι λάτρεις της μόδας, έχουν ιδρύσει ένα από τα μεγαλύτερα site γνωριμιών στην Νέα Υόρκη, το The Bevy και γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πει πρώτο ραντεβού στα τυφλά.

«Αυτό που είναι πάντα της μόδας για το πρώτο σου ραντεβού είναι η αυτοπεποίθησή σου. Φόρεσε κάτι που πιστεύεις πως σε κάνει να δείχνεις όμορφη», ανέφερε η Λουις ως γενική συμβουλή πριν διαλέξεις ακριβώς τι θα φορέσεις.

Το ιδανικό ντύσιμο

 

A photo posted by CHIQUE HAPPENS™ (@chiquehappens) on Jan 25, 2017 at 3:37pm PST

Φόρεσε μία μπλούζα με ένα μαύρο ή μπλε τζιν και μία χρωματιστά ψηλοτάκουνα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός... και σοφιστικέ και σέξι και καθόλου υπερβολικό.

Μεταμόρφωσε έτσι το καθημερινό ντύσιμο σε... πιο βραδινό

 

A photo posted by CHIQUE HAPPENS™ (@chiquehappens) on Dec 10, 2016 at 6:32am PST

Αν έχεις φορέσει κάτι πιο κλασικό στη δουλειά, όπως ένα ψηλόμεσο παντελόνι και πουκάμισο, τότε προτίμησε να κάνεις την εμφάνισή σου λίγο πιο “fancy” με ένα κολιέ ή με statement σκουλαρίκια. Μην ξεχάσει να βάλεις στην τσάντα σου τα ψηλοτάκουνά σου.

Τι να αποφύγεις οπωσδήποτε

Θυμήσου! Δεν θα βγεις με τις κολλητές σου (όσο στιλάτες κι αν είναι) για ποτό, αλλά με έναν άντρα που λογικά δεν γνωρίζει τόσα πολλά από μόδα όσο εσύ. Έτσι άφησε λίγο στην άκρη (όσο στιλάτα κι αν είναι) τα ψηλόμεσα τζιν, τα καπέλα, τα backpacks, τις κάπες, τα καφτάνια και τα φλατ παπούτσια. Φόρεσε κάτι πιο θηλυκό!

*Bovary tips: Πες ναι στα δαντελωτά μπλουζάκια, τα σουέντ ψηλοτάκουνα, τα γεωμετρικά σκουλαρίκια, τις σατέν μπλούζες και στο τζιν με το διακριτικό σκίσιμο στο γόνατο. Ότι και να βάλεις, όμως, μην ξεχάσεις ποτέ να έχεις αυτοπεποίθηση!