shutterstock
shutterstock
21|07|2017 13:33
SHARE
ΤΑ ΦΛΑΤ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

14 άνετα και θηλυκά φλατ παπούτσια που φοριούνται εύκολα στο γραφείο


Όσες γυναίκες εργάζονται σε θέσεις και εταιρείες που έχουν αυστηρό dress code, ξέρουν ότι η επιλογή των ρούχων μπορεί να μετατραπεί σε καθημερινό γολγοθά. Αυτά τα παπούτσια ήρθαν για να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. 

Υπάρχουν δουλειές όπου οι υπάλληλοι επιτρέπεται να ντύνονται σχεδόν με τα ρούχα που φορούν και στην καθημερινότητα τους. Αν δεν κάνετε μια από αυτές, αλλά -αντιθέτως- εργάζεστε σε τράπεζα, πολυεθνική εταιρεία, θέση που απαιτεί να κάνετε επαγγελματικά ραντεβού με υψηλά ιστάμενους, το πιθανότερο είναι πως δεν απολαμβάνετε την ίδια ελευθερία.  

Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, το dress code είναι πολύ πιο αυστηρό και οι επιλογές σας στο ντύσιμο περιορίζονται σε πουκάμισα, pencil φούστες, υφασμάτινα παντελόνια, σακάκια και γόβες. Και εντάξει, τα ρούχα μπορεί να μην έχουν κάποια δυσκολία, αλλά αυτό το «κάθε μέρα γόβες ή ψηλοτάκουνα» μπορεί να σας κουράσει, ακόμα και να τραυματίσει τα πόδια σας.  

Τα αγαπημένα σας σνίκερ απορρίπτονται αυτομάτως ως επιλογή. Οκ. Υπάρχει όμως κάποια εναλλακτική που να μπορεί να «σταθεί», αλλά να μπορείτε κι εσείς η ίδια να υποστηρίξετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον; 

Υπάρχει και πρόκειται για φλατ παπούτσια σε στιλ loafers, slippers, brogues, μπαλαρίνες που ξεχωρίζουν τόσο για την άνεση, όσο και για την κομψότητα τους, συνδυάζονται εύκολα με τα επαγγελματικά σας ρούχα και δείχνουν τόσο «επίσημα» όσο κι ένα ζευγάρι γόβες. Μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλες τις εποχές στη δουλειά (οκ, εκτός από τις ημέρες που κάνει πολύ κρύο), να αναβαθμίσουν τα επαγγελματικά σας σύνολα και, τελικά, να αποτελέσουν ένα από τα πιο διαχρονικά ζευγάρια της ντουλάπας σας. 

Εμείς σας δείχνουμε 14 σχέδια υψηλής αισθητικής (αλλά χαμηλής τιμής!) για να πάρετε ιδέες για το επόμενο ζευγάρι παπούτσια που θα μπορούσε να προστεθεί στη συλλογή σας. 

 

Εξώφτερνη μπαλαρίνα σατέν, Zara, 9,99€

Μπαλαρίνες, Mango,15,99€ 

Μποκασίνι εμπριμέ με λουλούδια, Zara, 22,95€

 

 Μαύρα mules με ασημί λεπτομέρεια στη μύτη, Asos, 24,32

 

Εξώφτερνες μυτερές μπαλαρίνες με ασημένιο λουράκι, Asos, 24,32 

Eξώφτερνα loafers με κροκό μοτίβο, Mango, 24,99€

Ροζ velvet μπαλαρίνες με λουράκι και διακριτικά κρυσταλλάκια, Stradivarius, 25,95€

Eξώφτερνες μαύρες μπαλαρίνες με λουράκι στον αστράγαλο, Asos, 29,73€

 

Mule σε μουσταρδί χρώμα με βολάν, Zara, 29,95€

Slippers σε σομόν απόχρωση με διακριτικά κρυσταλλάκια στο τακούνι, Mango, 29,99€

Μαύρες, μυτερές μπαλαρίνες με πούλιες, Mango, 29,99€

Καφέ καμηλό brogues, Asos, 47,30€ 

 

Δερμάτινες,μυτερές μπαλαρίνες με λουράκι σε animal print σχέδιο, Massimo Dutti, 65.95 € 

Μπεζ mules με φλοράλ μοτίβα, Massimo Dutti, 75.95 €