Shutterstock
Shutterstock
ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Τι πανωφόρι να φορέσεις με το βραδινό σου φόρεμα στις γιορτές


Συμβαίνει σε όλες και σίγουρα έχει συμβεί και σε σένα .

Έχεις βρει το τέλειο φόρεμα, αυτό που ονειρευόσουν και έψαχνες εδώ και καιρό. Το βρήκες στο κατάστημα στο μέγεθος σου ή το παρήγγειλες από e-shop του εξωτερικού και ανυπομονείς να το φορέσεις. 

Το να σχεδιάζεις το τέλειο γιορτινό outfit δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι ίσως από τα πιο δύσκολα task με επίπεδο δυσκολίας 9 . Αφού επιτέλους διάλεξες το φόρεμα και ευτυχώς έχεις παπούτσια και τσάντα σε ουδέτερο χρώμα και κλασική γραμμή που ταιριάζουν με όλα για να το συνδυάσεις, τώρα το πρόβλημα είναι το πανωφόρι!

Εκτός από το να ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και στιλάτο και όχι παράταιρο, ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να υπολογίσεις πριν επιλέξεις με τι θα καλύψεις τους ώμους σου στο δρόμο για το πάρτι, είναι ο καιρός. Στην χώρα μας ακόμα και τις μέρες των γιορτών η θερμοκρασία μας μπερδεύει και μπορούμε να περιμένουμε από ζέστη και βροχή μέχρι χιόνι ανάλογα και την περιοχή στην οποία ζούμε.

Όλα αυτά κάνουν την απόφαση σου ακόμα πιο δύσκολη, όμως εμείς σου βρήκαμε ιδέες για να σε βγάλουμε από την δύσκολη θέση με παλτό και jackets που σίγουρα υπάρχουν στην ντουλάπα σου και έμπνευση από αυτές που ξέρουν καλύτερα· τις bloggers!

Αυτοί οι συνδυασμοί θα σε βγάλουν από το δίλημμα.

1 Το δερμάτινο τζάκετ

Ένα μαύρο biker jacket είναι καλή επιλογή όταν ο καιρός είναι δροσερός αλλά όχι αρκετά κρύος για παλτό και γούνα. Ταιριάζει με slip dresses αλλά και ανδρόγυνα looks με πουκάμισα, παντελόνια, μπότες αλλά και floral μακριά φορέματα.

 

 

 

2 Η faux γούνα

Mια συνθετική γούνα σε κοντό ή μακρύτερο μήκος είναι ιδανική για το κρύο και απόλυτα θηλυκή και glam. Σε ιδιαίτερο χρώμα ή με animal prints θα κάνει το statement εσένα να ξεχωρίσεις ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει ζεστή.

 

 

3 Το Blazer

Διαχρονικά chic και polished, το σακάκι είναι ότι πρέπει όταν απλά θες να ρίξεις κάτι στους ώμους σου πάνω από το φόρεμα σου και να είσαι στιλάτη.

 

 

 

 

4 Το μάλλινο παλτό

Στο ίδια ή διαφορετική αλλά ταιριαστή με το φόρεμα απόχρωση, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή εντελώς μίνιμαλ, το κλασικό παλτό είναι κατάλληλο για το κρύο και χαρίζει έξτρα πόντους στυλ στο σύνολο που δημιούργησες.

 

 

 

 

 

 

5 Η κάπα

Πιο ελαφριά από το παλτό, δένει αρμονικά με φορέματα και θα σε σώσει όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, ενώ είναι σικάτη και feminine.

 

 

6 To σουέντ

Εναλλακτικό και cool τo σουέντ τζάκετ μπορεί να αναβαθμίσει το λουκ και να το κάνει ενδιαφέρον στιλιστικά.