Shutterstock
Shutterstock
STYLE UNIFORM

Να πώς θα βρεις τo δικό σου προσωπικό (και ιδανικό) outfit


Η αναγνωρισμένη και πολύ επιτυχημένη στυλίστρια του Hollywood Karla Welch, μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθους και θαυμαστές της δουλειάς της, μυστικά για άψογο στυλ πολλών αστέρων όπως και αυτοί που ντύνει.

Αυτή τη φορά «ψαχουλεύουμε» όσα έχει πει και ανακαλύπτουμε τα tips για να βρεις την δική σου προσωπική στολή, δηλαδή ένα outfit που σου ταιριάζει απόλυτα και μπορείς να ποντάρεις σε αυτό για μια chic & safe εμφάνιση, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και ψάχνεις απεγνωσμένα έμπνευση. Αυτό σημαίνει πως όταν η έμπνευση λείπει γυρίζουμε στα basics και δημιουργούμε τα πιο απλά και κομψά σύνολα με μίνιμαλ αλλά sur mesure αισθητική.

Και πώς να βρεις την δική σου style uniform φόρμουλα; Tι πρέπει να προσέξεις και ποια βήματα να ακολουθήσεις; Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις το δικό σου ξεχωριστό στυλ είναι εδώ.

Βήμα πρώτο: Παρατήρησε

Κoίτα γύρω σου ή σκέψου άτομα που γνωρίζεις και πραγματικά θαυμάζεις για το στυλ τους. Όσο ψάχνεις την προσωπική σου στολή, μπορείς να αντιγράψεις κάποιον άλλο.

Βήμα δεύτερο: Ψάξε την ντουλάπα σου

Ξεχώρισε τα κομμάτια που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και αυτοπεποίθηση όταν τα φοράς και σκέψου πως μπορείς να τα συνδυάσεις. Δεν χρειάζεται να μπεις σε έξοδα και να αλλάξεις όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου με νέα.

Βήμα τρίτο: Επένδυσε σε basic κομάτια

Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια-κλειδιά που μια γυναίκα χρειάζεται για κάθε μέρα και η τέλεια βάση για στυλιστικά παιχνίδια και πειραματισμούς στην συνέχεια.

Αυτά είναι τα must- have

  • To τζιν παντελόνι

Το χρειάζεσαι όπου κι αν θες να πας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ με φίλους. Επίλεξε ένα χωρίς σκισίματα σε γραμμή που σε κολακεύει. Από ένα μαύρο skinny μέχρι ένα ελαφρώς baggy.

 

 

  • To Blazer

Το go-to διαχρονικό σακάκι σε μαύρο ή ναυτικό μπλε είναι ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσει κάθε σύνολο με κομψό τρόπο. Δώσε προσοχή στις ραφές και στα κουμπιά, αφού οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

 

 

  • Το ζιβάγκο

Ένα καλό ζιβάγκο είναι η τέλεια βάση για layering. Φόρεσε το με όποιο jacket σου αρέσει, καθώς ταιριάζει με όλα, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με φούστες αλλά και φορέματα.

 

 

  • Το μαύρο φόρεμα

Επένδυσε σε ένα λιτό και θηλυκό φόρεμα για να μπορείς να το φορέσεις όπου κι όποτε θες χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

 

  • Τα ψηλοτάκουνα

Προτίμησε ένα κλασικό και άνετο σχέδιο με λουράκια.

 

 

  • Τα sneakers

Λευκά και πάνινα ή Vans με ένα ζευγάρι αθλητικά είστε πάντα απλές και στιλάτες χωρίς προσπάθεια.

Αν το υπόλοιπο outfit είναι απλό δώστε έμφαση στα παπούτσια με ένα πιο φανταχτερό σχέδιο.