ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023
ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023
04|07|2023 18:22
SHARE
ΑΚΤΟ

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 - Αυτή είναι η μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση για τις τέχνες και το design!


Η ετήσια, καθιερωμένη γιορτή του ΑΚΤΟ έρχεται, και φέτος, να ξεναγήσει το ευρύ κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται:@Athens Campus την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 18:00.

Παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design και καταλαμβάνοντας συνολική έκταση 7.500τ.μ., το Art & Design Show 2023 αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα σπουδαστική έκθεση Art & Design. Περιλαμβάνει δημιουργίες σπουδαστών & σπουδαστριών όλων των προγραμμάτων σπουδών, τα οποία εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Στο Art & Design Show παρουσιάζονται έργα: Graphic Design / Interior Design / Comics Cartoon / Fashion Design / Animation / Fine Art / Product Design / Photography / Game Design. Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.

Η έκθεση Αrt & Design Show 2023 δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design, να συναντηθεί με καθηγητές, σπουδαστές και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας ΑΚΤΟ και να πάρει μια «γεύση» για την εμπειρία να (σπουδά)ζεις σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει party, με art & design διάθεση, dj set και drinks. Είσοδος Ελεύθερη. Διάρκεια έκθεσης έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία: 2105230130 (Αθήνα).

SHARE