Χαμόγελο του Παιδιού
17|12|2021 14:54
SHARE
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από το «Χαμόγελο του παιδιού»


Το «Χαμόγελο του παιδιού» εδώ και 25 χρόνια κάνει ένα πολύ ξεχωριστό έργο και τις φετινές γιορτές επιλέξτε τα δώρα σας από το bazaar που διοργανώνει μέχρι τις 24/12 καθώς τα έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, το οποίο συνεχίζεται έως τις 24 Δεκεμβρίου 2021, με δωρεάν είσοδο στους χώρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!) μία τεράστια συλλογή από μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη.

Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.

Όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

SHARE