Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
16|12|2022 15:47
SHARE
XMAS BAZAAR

Το Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γεγονός


Με μεγάλη χαρά και φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, το οποίο πραγματοποιείται από 2  έως 23 Δεκεμβρίου 2022, με δωρεάν είσοδο στους χώρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -80%!) μία τεράστια συλλογή από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη.

Το πόστερ του Bazaar / Φωτογραφία: Χαμόγελο του Παιδιού

Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 10π.μ. έως τις 7μ.μ. Και μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετρά 27 χρόνια αδιάκοπης Προσφοράς, δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών.

Πατήστε στο παρακάτω link για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar: https://goo.gl/maps/kxgsk25zxnpnAPVB9

SHARE