Οι συντελεστές της παράστασης «Ψηλά από τη Γέφυρα»
Οι συντελεστές της παράστασης «Ψηλά από τη Γέφυρα»
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ψηλά από τη γέφυρα»: Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο


Η θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα» με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Ιωάννα Παππά, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, θα κάνει πρεμιέρα στις28 Οκτωβρίου στο θέατρο Βεάκη.

Τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Νανούρης θα μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του Άρθουρ Μίλλερ μέσα από το κείμενο του «Ψηλά από τη γέφυρα».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.

Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του.

Από τις 28 Οκτωβρίου στο θέατρο Βεάκη

Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ερμηνεύει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Ο Δημήτρης Καπετανάκος, στον ρόλο του Μάρκο, ενός από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της. Στους ρόλους των δύο νέων που γνωρίζονται και ερωτεύονται, ο Μιχάλης Πανάδης -Ροντόλφο, αδελφός του Μάρκo - και η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου -Κάθριν, ανηψιά του Έντι.

SHARE