Συνάντηση με μια Μπρίτζερτον
Δυναμικές ηρωίδες σε ρομαντικές ιστορίες από τη μετρ του είδους, Julia Quinn
16|03|2022 10:07
SHARE
BRIDGERTON

Συνάντηση με μια Μπρίτζερτον


Φοράει παντελόνια, ιππεύει το άλογο της σαν αγόρι και δεν έχει καμιά πρόθεση να παντρευτεί. Ήρθε, επιτέλους, η στιγμή να γνωρίσουμε την Μπίλι, την μεγάλη αδελφή του Έντμουντ Μπρίτζερτον…

Η δεύτερη σεζόν της «Οικογένειας Μπρίτζερτον», που έσπασε τα ρεκόρ προβολών το 2020 στο Netflix, κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου και εμείς μετράμε τις μέρες αντίστροφα!

Για όσους δεν το γνωρίζατε η δημοφιλής σειρά του Netflix είναι βασισμένη στα βιβλία της Julia Quinn. Η πρώτη σεζόν ακολούθησε τα γεγονότα του «Ο δούκας και εκείνη», ενώ η δεύτερη θα ακολουθεί τα γεγονότα του βιβλίου «Ο ιππότης που αγάπησε». Κάθε ένα από τα οκτώ μυθιστορήματα της Julia Quinn επικεντρώνεται στη ζωή ενός διαφορετικού παιδιού της οικογένειας Μπρίτζερτον. Μετά από τη θεαματική επιτυχία της πρώτης σεζόν το Netflix ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια για τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Netflix

Μια νέα Μπρίτζερτον όμως μας συστήνεται, που πρέπει να γνωρίσετε οπωσδήποτε…

Αν κάτι αγαπάμε στις ρομαντικές ιστορίες, είναι οι δυναμικές ηρωίδες που μας εμπνέουν. Και η Julia Quinn δεν μας απογοητεύει ποτέ. Το νέο της βιβλίο «Συνάντηση με μια Μπρίτζερτον» είναι η απόδειξη! Δυναμική και αντισυμβατική η Μπίλι Μπρίτζερτον είναι εδώ για να μας ταξιδέψει…

Ποια είναι, όμως, η Μπίλι Μπρίτζερτον;

Πάμε μια γενιά πίσω και βρισκόμαστε κάπου στα 1700, στην Βρετανική επαρχία. Η Μπίλι Μπρίτζερτον έχει κλέψει την καρδιά όλης της κομητείας. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ιπποκόμη Μπρίτζερτον και παρόλο που ως γυναίκα δεν μπορεί να κληρονομήσει ούτε τον τίτλο, ούτε την περιουσία του πατέρα της, φροντίζει τα κτήματα του πατέρα της όσο ο μικρός της αδελφός Έντμουντ φοιτά στο Ίτον.

Φοράει παντελόνια, ιππεύει το άλογο της σαν αγόρι και δεν έχει καμιά πρόθεση να παντρευτεί.

Οι πιο διαβασμένοι ίσως το έχετε ήδη μαντέψει. Ο μικρός Έντμουντ της ιστορίας είναι ο εκλιπών πατέρας της Οικογένειας Μπρίτζερτον που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε! Η Μπίλι, λοιπόν, (ψευδώνυμο του Σιμπίλα) είναι η μεγάλή του αδερφή.

Η Julia Quinn δήλωσε σε συνεντεύξεις της ότι αγάπησε πολύ την οικογένεια Μπρίτζερτον όσο έγραφε τα βιβλία, την ένιωσε δική της. Για αυτό ήθελε πολύ να γράψει για την προηγούμενη γενιά της οικογένειας και να αφηγηθεί και τις δικές τους περιπέτειες.

Όμως λόγω του ότι ο Έντμουντ πεθαίνει πολύ νέος, δεν άντεχε να γράψει για αυτόν και τη Βάιολετ (γνωστή σε εμάς ως Λαίδη Μπρίτζερτον από τα βιβλία της σειράς). Για αυτό αποφάσισε η νέα σειρά βιβλίων της να εστιάσει στη γειτονική οικογένεια των Μπρίτζερτον, τους Ρόκσμπι. Οι Ρόκσμπι και οι Μπρίτζερτον είναι γείτονες και πολύ καλοί φίλοι εδώ και γενιές, σχεδόν οικογένεια θα έλεγε κανείς. Όλοι ευελπιστούν ότι μια μέρα οι δύο οικογένειες όντως θα ενωθούν σε μια και έχουν στραμμένες τις ελπίδες τους στο ότι η Μπίλι Μπρίτζερτον θα παντρευτεί κάποιο από τα αδέρφια Ρόκσμπι. Όμως, η Μπίλι δεν έχει καμιά απολύτως βλέψη να παντρευτεί, δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα της εποχής της. Μας θυμίζει πολύ την Ελοϊζ Μπρίτζερτον, που δεν έχει τίποτα να της ζηλέψει στο μπρίο και το επαναστατικό πνεύμα!


Ελοϊζ Μπρίτζερτον

Σίγουρα η Μπίλι θα ήταν περήφανη για την ανιψιά της!

Η Μπίλι λοιπόν είναι ατίθαση, αντισυμβατική αρνείται μέχρι και να ολοκληρώσει το «ντεμπούτο» της στο Λονδίνο (την εποχή εκείνη οι γυναίκες της Αριστοκρατίας προετοίμαζαν την επίσημη εμφάνιση τους στην υψηλή κοινωνία όταν έφταναν σε ηλικία γάμου).

Ο έρωτας, όμως, έρχεται σαν κύμα και σκεπάζει όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.

Γιατί υπάρχει ένας Ρόκσμπι που η Μπίλι δεν μπορεί –σε καμία περίπτωση– να ανεχτεί, κι αυτός είναι ο Τζορτζ. Μπορεί ως μεγαλύτερος να είναι ο διάδοχος, αλλά στα δικά της μάτια είναι ένας ενοχλητικός αλαζόνας. Όμως μερικές φορές η μοίρα έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση του χιούμορ…

Μια νέα ιστορία έρχεται να σας συναρπάσει!

Το βιβλίο «Συνάντηση με μια Μπρίτζερτον» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Elxis!

SHARE