16|11|2020 10:55
SHARE
CHANEL CRUISE ‘20-‘21

Διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα με ένα ροζ ταγιέρ -Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ στην καμπάνια της Chanel


«Είναι ρούχα που θα ήθελα να πάρω μαζί στις διακοπές μου στη γαλλική ριβιέρα», δηλώνει η Λίλι Ρόουζ Ντεπ φορώντας ταγιέρ Chanel στο πιο υπέροχο ροζ χρώμα.

Η συλλογή με τίτλο ‘Balade en Méditerranée’ ήταν μία από τις πιο φρέσκιες Cruise συλλογές του οίκου τα τελευταία χρόνια, με έμφαση στο ροζ χρώμα το οποίο η Virginie Viard εξερεύνησε σε όλες τις εκδοχές του.

Η συλλογή επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Κάπρι, αλλά τελικά λανσαρίστηκε με φωτογραφίες των looks σε καλοκαιρινό φόντο, εν μέσω της πανδημίας.

Δεν ήταν μόνο ότι χρησιμοποιήσαμε υφάσματα που είχαμε ήδη, αλλά γενικά όλη η συλλογή, εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι γύρω από τη Μεσόγειο...Τα νησιά, το άρωμα του ευκαλύπτου, οι ροζ αποχρώσεις της μπουκαμβίλιας», είχε δηλώσει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.

Τα κομμάτια της συλλογής είναι ευκολοφόρετα, ελαφριά και συνδυάζονται μεταξύ τους -μια ιδανική capsule γκαρνταρόμπα έτοιμη να μπει στη βαλίτσα διακοπών αλλά και να φορεθεί με ευκολία στην πόλη.

Τζιν, cropped ταγιέρ, μακριές φούστες, σακάκια, σορτς και wrarparound dresses πρωταγωνιστούν ανάμεσα στα κομμάτια της συλλογής. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε την Λίλι Ρόουζ Ντεπ να ποζάρει με τις δημιουργίες της συλλογής και να διαλέγει τα αγαπημένα της κομμάτια στο backstage της φωτογράφισης!

Δείτε το βίντεο.





SHARE