Πρίγκηπας Χάρι
Φωτογραφία: AP Images
15|03|2023 04:45
SHARE
THE CROWN

Το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Χάρι που θα δούμε στην 6η σεζόν του «The Crown»


Το The Crown συνεχίζεται με την έκτη και τελευταία σεζόν του, και εμείς κάνουμε μία αναδρομή στο σκάνδαλο που θα «ζωντανέψει» στην οθόνη του Netfilx.

To «The Crown» αποτελεί μία από τις πιο μακροχρόνιες, επιτυχημένες, αλλά και αμφιλεγόμενες σειρές του Netflix. Σύμφωνα με το The Sun, η επερχόμενη έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία, ενώ θα πραγματεύεται ένα από τα πιο ηχηρά σκάνδαλα στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Στο κέντρο του σκανδάλου βρίσκεται, φυσικά, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος πέρασε πολύ δύσκολα εφηβικά χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας του. Κάθε κίνηση του πενθούντος πρίγκιπα γινόταν πρωτοσέλιδο στα βρετανικά media, με την ταμπέλα του «rebel» να του έχει αποδοθεί από τα περίφημα αγγλικά tabloids.

Αυτό σημαίνει πως ο Χάρι ήταν στο επίκεντρο διάφορων σκανδάλων και ειδήσεων, μεταξύ των οποίων και ένα που αφορούσε ένα πάρτι μασκέ.

Όταν ήταν 20 ετών, ο Χάρι αποφάσισε να εμφανιστεί στο πάρτι του ολυμπιονίκη Ρίτσαρντ Μίντ, επιλέγοντας να φορέσει μία ναζιστική στολή -και συγκεκριμένα τη στολή του αφρικανικού σώματος του Ρομελ. Ως αποτέλεσμα, τα πρωτοσέλιδα της εποχής του πρόσδωσαν τον ειρωνικό τίτλο «Χάρι ο Ναζί». «Λυπάμαι πολύ αν προσέβαλα κάποιους. Ήταν μια κακή επιλογή και απολογούμαι» είχε πει αργότερα ο πρίγκιπας.

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του που δημοσιεύθηκε πριν από μερικούς μήνες, ο Χάρι αναπόλησε για άλλη μια φορά το περιστατικό: «Είχα τηλεφωνήσει στον Γουίλιαμ και την Κέιτ και τους είχα ρωτήσει για τη στολή. Οι δυο τους γέλασαν: Ήταν χειρότερη από τη στολή του Γουίλιαμ και πολύ πιο γελοία. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει».

Η έκτη σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2023 και τον πρίγκιπα Χάρι θα ενσαρκώσει ο Λούθερ Φορντ.

TAGS
SHARE