Κυψέλη ΕΡΤ2
Courtesy of ΕΡΤ2
12|01|2022 12:17
SHARE
WATCH IT

«Κυψέλη»: Τα μεσημέρια μας απέκτησαν την πιο cool νέα παρέα, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2


Μια «Κυψέλη» γεμάτη φρέσκα πρόσωπα παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ2.

Η αλήθεια είναι πως η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται φέτος σε μια ανοδική πορεία. Η ίδια η κρατική τηλεόραση, μάλιστα, έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές, ήδη από την προηγούμενη σεζόν, με το νέο της πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς εξαιρετικές σειρές μυθοπλασίας και μεγάλες παραγωγές της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ζωντανές εκπομπές, που είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Για του λόγου το αληθές, μια νέα εκπομπή ήρθε μέσα από τους δέκτες μας να ταράξει τα νερά και να κάνει την ουσιαστική διαφορά στην ρουτίνα μας, καθημερινά μέσα από τις οθόνες μας. Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη, η «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 έδωσε νόημα στα μεσημέρια μας.

Τρία νέα πρόσωπα της τηλεόρασης μας παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε, πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, και η Ξένια Ντάνια, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού, φτιάχνουν την πιο όμορφη παρέα επί της οθόνης καθημερινά, στις 13:00 ακριβώς! Τρεις γυναίκες του σήμερα, έχοντας χαράξει ήδη την δική τους επιτυχημένη πορεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη διαφορετική ματιά τους, δημιουργώντας μια εκπληκτική ομάδα.

Courtesy ΕΡΤ2

Τρία ετερόκλητα και συνάμα τόσο ταιριαστά κορίτσια, με διαφορετικές καταβολές και εμπειρίες ζωής, σαν άλλες «εργάτριες-μέλισσες» έρχονται, για να δημιουργήσουν την δική τους κυψέλη ιδεών και απόψεων, μια όμορφη, ζεστή συντροφιά με νεανική σκέψη και φρέσκια οπτική.

Μια δυναμική τριάδα, που θα μας ξανασυστήσει την πόλη μας, με έναν εντελώς εναλλακτικό τρόπο και θα μας κάνει να δούμε την ζωή με άλλο μάτι. Κρυμμένες ομορφιές των γειτονιών της Αθήνας, θέατρο, μουσική, σινεμά και οτιδήποτε νέο δημιουργείται στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, ιδωμένο μέσα από τη φρέσκια ματιά τριών προσώπων του σήμερα, που γνωρίζουν καλά τον παλμό της πόλης.

Courtesy ΕΡΤ2

Μέσα από μια θεματολογία ποικίλης ύλης και με συνεργάτες νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, φαίνεται πως η «Κυψέλη» ήρθε για να γίνει η νέα μας αγαπημένη συνήθεια. Η ομάδα τους, εξίσου ενθουσιώδης και δυνατή, έχοντας άμεση σχέση με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προτείνει τα πιο ενημερωμένα και νεανικά θεάματα, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της pop κουλτούρας.

Ενδιαφέροντες καλεσμένοι βρίσκονται καθημερινά στην παρέα τους, μέσα και έξω από το studio για να κάνουν τις δικές τους εξομολογήσεις, και να συζητήσουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας μέσα από την προσωπική τους σκοπιά. Ξεχωριστά ρεπορτάζ, βίντεο και ζωντανές συνδέσεις φέρνουν κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου στις οθόνες μας.

Ωστόσο, αυτό που χρειαζόμαστε όλοι πέρα από ένα ενημερωμένο τηλεοπτικό μαγκαζίνο, είναι η δική μας τηλεοπτική παρέα. Μια παρέα που θα είναι κοντά μας σε κάθε νέα εξέλιξη της καθημερινότητας μας, που μαζί της θα συμφωνούμε, θα διαφωνούμε, θα συζητάμε και οπωσδήποτε θα γελάμε, μεταδίδοντας θετική ενέργεια -γιατί πάνω απ’ όλα, αυτό που μας λείπει είναι μια κεφάτη παρέα με ένα αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας.

Courtesy ΕΡΤ2

Όλα αυτά έρχονται να συναντηθούν σε ένα υπέροχο studio, που δημιούργησε η ΕΡΤ2, και έγιναν το σπίτι της νέας μας τηλεοπτικής συντροφιάς. Χρώματα, ταπετσαρίες και vintage retro έπιπλα συνθέτουν το νέο σαλόνι της παρέας μας, που από την άνεση του δικού μας καναπέ παρακολουθούμε καθημερινά τα μεσημέρια στις 13:00.

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 κλείνονται όλα όσα αγαπάμε να ακούμε, να βλέπουμε, να μοιραζόμαστε, να συζητάμε και να ζούμε σήμερα. Από την πόλη στους δέκτες μας και στην οθόνη της ΕΡΤ2.

SHARE