Σερβετάλης Ρουρκ
Για να δούμε τι θα δούμε/Φωτογραφία: Splash News-NDP
28|05|2020 14:38
SHARE
MAN OF GOD

Μίκι Ρουρκ και Άρης Σερβετάλης μαζί σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου


Εμφανής η αλλαγή του Άρη Σερβετάλη τον τελευταίο καιρό, με μακριά μαλλιά και μούσια, προκάλεσε εντύπωση, αλλά έγινε αποκλειστικά για τις ανάγκες του νέου ρόλου. Ο αγαπητός Έλληνας ηθοποιός θα υποδυθεί τον Άγιο Νεκτάριο σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών στην οποία θα πρωταγωνιστεί και ο Μίκι Ρουρκ.

«Μan of God» θα λέγεται η ταινία που βασίζεται στη ζωή και το έργο του Αγίου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Γιελένα Πόποβιτς. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Τα γυρίσματα αν και αρχικά θα ξεκινούσαν τον Απρίλιο, λόγω της πανδημίας αναβλήθηκαν, οπότε μάλλον μέσα στον Ιούνιο ηθοποιοί και συνεργείο θα βρεθούν στο σετ, αν ο Ρουρκ μπορεί να ταξιδέψει από την Αμερική.

Εκτός από τον Άρη Σερβετάλη και τον Μίκι Ρουρκ, μαζί τους θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλους. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, συνεργάτης του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

SHARE