Μέλισσες
Φωτογραφία: AMITA MOTION
28|01|2021 14:56
SHARE
ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ

Playmotion Livestream Series από την Amita Motion: location…η οθόνη σου


Η Amita Motion, ένα από τα μεγαλύτερα youth brands στην Ελλάδα, και το Playmotion by Amita Motion, η πιο «θετική» ψηφιακή πλατφόρμα, δημιουργούν τα Playmotion Livestream Series. Μια σειρά online συναυλιών που θα μεταδίδονται ζωντανά για να μοιράσουν θετική ενέργεια στους λάτρεις της μουσικής, να τους δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να αλληλοεπιδράσουν live μαζί τους την ώρα της συναυλίας!

Ξεκινώντας δυνατά τη χρονιά, η πρώτη online συναυλία έρχεται την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 19.00, με τις MEΛΙSSES να εγκαινιάζουν όπως μόνο εκείνες ξέρουν τα Playmotion Livestream Series. Μαζί τους, σε ανατρεπτικές διασκευές και μοναδικά ντουέτα, η Τάμτα, ο Toquel και ο Αναστάσιος Ράμμος. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube με παρουσιάστρια την Ιλένια Ουίλιαμς. Για να μην ξεχαστείς, μπες στο κανάλι της Amita Motion στο YouTube, κάνε εγγραφή και βάλε υπενθύμιση στο Playmotion Livestream Series - ΜΕΛΙSSES - YouTube, για να μην χάσεις ούτε λεπτό. Κατά τη διάρκεια του livestream, οι δέκα τυχεροί που θα αναδειχθούν μέσα από διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram της Amita Motion, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, ζωντανά και online, με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Συντονίσου στα Social Media της Amita Motion για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Η πρώτη ζωντανή online συναυλία από τα Playmotion Livestream Series είναι εδώ και είναι μόνο η αρχή! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο κανάλι της Amita Motion στο Youtube για να απολαύσεις ζωντανά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να νιώσεις τα συναισθήματα της ΗΘΕ…στην οθόνη σου!

Playmotion Livestream Series: Location…η οθόνη σου!

SHARE