βιβλιοπωλείο στο Λονδίνο
Φωτογραφία: Kingscross
BOOK PARADISE

Ένα κουκλίστικο πλωτό βιβλιοπωλείο στο Λονδίνο είναι το όνειρο κάθε book lover


Εκτός από τα ίδια τα βιβλία αλλά και την απόλαυση του διαβάσματος, οι book lovers αγαπούν και τα βιβλιοπωλεία.

Έτσι, η φωτογραφία ή η είδηση της ύπαρξης ενός χαριτωμένου και cosy βιβλιοπωλείου κάπου στον κόσμο, αρκεί για να τους φτιάξει τη μέρα (αλλά ενίοτε και να εμπνεύσει το επόμενο ταξίδι τους).

Το βιβλιοπωλείο Word on water, που βρίσκεται στο King's Cross του Λονδίνου είναι ένα από αυτά τα «μαγικά« βιβλιοπωλεία που σου φτιάχνουν τη μέρα γιατί εκτός των άλλων έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό: είναι πλωτό!

Κάθε γωνιά αυτής της μικροσκοπικής ολλανδικής βάρκας έχει αξιοποιηθεί ώστε να φιλοξενεί δεκάδες βιβλία, από κλασικά μυθιστορήματα δεύτερο χέρι μέχρι νέες εκδόσεις και best sellers.

Το Word on water είναι η καθιερωμένη στάση για τους βιβλιόφιλους που διασχίζουν το Regent's Canal, ο οποίοι μπορούν να χαζέψουν τα βιβλία στα φωτισμένα εξωτερικά ράφια, αλλά και να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα βιβλίο στο εσωτερικό του, το οποίο είναι διακοσμημένο με διάφορα αντικείμενα όπως ρολόγια, βιολιά αλλά και ρετρό καρτ ποστάλ.

βιβλιοπωλείο Λονδίνο

Facebook/Wordonwater

Μάλιστα, συχνά διοργανώνονται παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις για τέχνη, τεχνολογία, φεμινισμό και πολιτική, ενώ στο κατάστρωμά του θα πετύχει κανείς συχνά κάποια μίνι συναυλία ή open mic night με poetry slam!


Facebook/Wordonwater

Υπέροχο!

Facebook/Wordonwater
SHARE